08 Štajerska – live chat
08 Štajerska – live chat

Haas poziva Penskea i Hendricka da mu se pridruže

Luka Maloić

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Najnovije s foruma

Forum portala je otvoren samo za članove. Molimo, registrirajte se.

Haas poziva Penskea i Hendricka da mu se pridruže

Luka Maloić

Haas F1

Haas F1

Novo lice u F1 i šef debitantske momčadi, Gene Haas, pozvao je svoje sunarodnjake i vlasnike velikih ekipa – Rogera Penskea i Ricka Hendricka da mu se pridruže na utrkama ove godine. Haas, čiji je NASCAR vozač Kevin Harvick osvojio prvu pobjedu sezone u Phoenixu, rekao je novinarima kako poziva šefove američkih ekipa – uključujući i Penskea koji je pobijedio na F1 utrci, sada već davne, 1976. godine sa Johnom Watsonom u Austriji.

“On mi je poželio sve najbolje u F1 projektu jer je on uspio sada već prije mnogo godina. Pozvali smo ga na F1 utrke, a pozvali smo i Ricka Hendricka – kao i sve ostale koji žele doći. Ti momci, pošto su pravi trkači, mislim da će biti veoma zainteresirani. To je sport koji ima sasvim drugačiji smjer od američkog utrkivanja. Rado bi izveo Penskea i Hendricka na F1 utrku. Mislim da bi to stvarno bilo sjajno.,” rekao je novinarima Gene Haas.

Penske se oglasio u St. Petersburgu, gdje je njegova momčad u IndyCar serijama osvojila pobjedu sa bivšom F1 zvijedzom za volanom – Juanom Pablom Montoyom – Penske je potvrdio da je primio pozivnicu od Haasa.

“Razgovarao sam s Geneom, pozvao me da dođem. Rekao sam mu:  gledaj, ne znam ni da li bi si mogao nabaviti propusnicu za pitlane. On je rekao da će mi nabaviti jednu. Veoma sam zabrinut oko njegovog projekta. Ne znam, sa ekonomične strane, kada čujete iznos investicije – 300 milijuna dolara da uđete u F1, mislim da je to riskantna karta. Mislim da smo mi zadnja američka momčad koja je pobijedila na F1 utrci. Stvarno je šteta što nismo ostali duže, ali bilo je nemoguće biti u F1, Can-Amu, Trans-Amu – jednostavno nismo mogli sve to. Stalno sam letio vamo-tamo cijelo vrijeme. Posao nas je na kraju ostavio u SAD-u.”

Podrži nas

Zadnji donatori:
Jhkuiz5 i zekohonda

Top donatori:
Jester
Crash
wapi

Ako cijenite što radimo već 7 godina, podržite nas iznosom po volji ovdje.

Luka Maloić
Pulsmedia autor
348 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Više o temi: #Haas

Komentiraj