Potvrđena VN SAD-a za 23. listopad

Izdvojeno

Marko Rakić

Prije 8 godina 2 min 0 komentara

VN SAD-a

VN SAD-a bila je zadnjih mjeseci predmet rasprave, s obzirom na velike financijske probleme organizatora ove utrke. Ipak, čini se da su dobili zeleno svjetlo te da ćemo petu VN SAD-a imati prilike gledati 23. listopada. U prikupljanju novca će pomoći i pjevačica Taylor Swift, koja će u subotu održati posebni koncert.

“Sretni smo što možemo potvrditi da se COTA (circuit of the America) vraća Formuli 1, a održat će se i koncert Taylor Swift. Mislim da nema boljeg načina da obilježimo petu godišnjicu održavanja F1 utrka u Austinu.”

“Budući da smo 2012. bili domaćini prvi put, već smo skupili i uvidili kako svake godine poboljšati u održavanju cjelokupnog događaja. Kombinirajući uzbudljivost Formule 1, zabavu festivala i veliki koncert Taylor Swift, mislim da smo za navijače organizirali najbolju sportsko – zabavnu manifestaciju u godini.”

Velika nagrada SAD-a na stazi Circuit of the Americas prvi je put održana 2012. godine, kada je svoju zadnju pobjedu za McLaren osvojio Lewis Hamilton, koji je trenutno i najuspješniji vozač na ovoj stazi s tri pobjede. Prošle je godine u kaotičnoj VN SAD-a osigurao svoj treći naslov svjetskog prvaka.


Odgovor

Trenutno nema komentara.
Budi prvi koji će napisati komentar!

Stvaramo uspomene zajedno!

Formula 1 je najbrže rastući sport na planetu, a Pulsmedia najaktivniji hrvatski sportski portal.

Kontaktiraj nas

Medijska prava

Sve fotografije vlasništvo su ekipa Formule 1 ili Pirelli media centra.

© Pulsmedia, guramo od 2015.