08 Štajerska – live chat
08 Štajerska – live chat

Potvrđena VN SAD-a za 23. listopad

Marko Rakić

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Najnovije s foruma

Forum portala je otvoren samo za članove. Molimo, registrirajte se.

Potvrđena VN SAD-a za 23. listopad

Marko Rakić

VN SAD-a

VN SAD-a bila je zadnjih mjeseci predmet rasprave, s obzirom na velike financijske probleme organizatora ove utrke. Ipak, čini se da su dobili zeleno svjetlo te da ćemo petu VN SAD-a imati prilike gledati 23. listopada. U prikupljanju novca će pomoći i pjevačica Taylor Swift, koja će u subotu održati posebni koncert.

“Sretni smo što možemo potvrditi da se COTA (circuit of the America) vraća Formuli 1, a održat će se i koncert Taylor Swift. Mislim da nema boljeg načina da obilježimo petu godišnjicu održavanja F1 utrka u Austinu.”

“Budući da smo 2012. bili domaćini prvi put, već smo skupili i uvidili kako svake godine poboljšati u održavanju cjelokupnog događaja. Kombinirajući uzbudljivost Formule 1, zabavu festivala i veliki koncert Taylor Swift, mislim da smo za navijače organizirali najbolju sportsko – zabavnu manifestaciju u godini.”

Velika nagrada SAD-a na stazi Circuit of the Americas prvi je put održana 2012. godine, kada je svoju zadnju pobjedu za McLaren osvojio Lewis Hamilton, koji je trenutno i najuspješniji vozač na ovoj stazi s tri pobjede. Prošle je godine u kaotičnoj VN SAD-a osigurao svoj treći naslov svjetskog prvaka.

Podrži nas

Zadnji donatori:
Jhkuiz5 i zekohonda

Top donatori:
Jester
Crash
wapi

Ako cijenite što radimo već 7 godina, podržite nas iznosom po volji ovdje.

Marko Rakić
Pulsmedia autor
1197 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Više o temi: #VN SAD-a 2016.

Komentiraj