08 Štajerska – live chat
08 Štajerska – live chat

Pirelli otkrio izbor guma za VN Australije

Marko Rakić

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Najnovije s foruma

Forum portala je otvoren samo za članove. Molimo, registrirajte se.

Pirelli otkrio izbor guma za VN Australije

Marko Rakić

pirelli

Pirelli je danas otkrio izbor guma koje će vozači koristiti na VN Australije koja nam slijedi za 10 dana. Podjsetimo, vozači sada sami biraju koje će gume koristiti te koliko će setova uzeti, stoga su se očekivale veće varijacije u izboru. Međutim, većina vozača na izbor ima ono što i njihov timski kolega, dok su neki svojevoljno uzeli različite setove. Kod tri momčadi imamo razliku, a to su Mercedes AMG Petronas, Sauber i Haas F1 team.

Pirelli

Mislite li da novi sustav za izbor guma unosi umjetnu napetost?

Rezultati

Loading ... Loading ...

Podrži nas

Zadnji donatori:
Jhkuiz5 i zekohonda

Top donatori:
Jester
Crash
wapi

Ako cijenite što radimo već 7 godina, podržite nas iznosom po volji ovdje.

Marko Rakić
Pulsmedia autor
1197 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj