Renault je pronašao pola sekunde s novim motorom

Ante Vetma

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Najnovije s foruma

Forum portala je otvoren samo za članove. Molimo, registrirajte se.

Renault je pronašao pola sekunde s novim motorom

Ante Vetma

Kevin Magnussen, Renault

Kevin Magnussen, Renault

Remi Taffin, Renaultov glavni direktor odsjeka za razvoj pogonske jedinice, tvrdi da su pronašli više od pola sekunde performansi s novim motorom! Francuzi su protekle dvije sezone uglavnom proveli u agoniji mučeći se s brzinom i s pouzdanošću, ali po ovim izjavam se čini kao da se tome bliži kraj.

Taffin kao cilj ističe približavanje Mercedesu:

“Sad smo došli u onaj stadij kad znamo da možemo ostvariti svoj cilj. Koncepti su na stolu, obavili smo neke testove i dokazali neke stvari, između ostalog i da smo preko zime našli više od pola sekunde.”

“Iskreno, teško se uspoređivati s Mercedesom. Oni skrivaju karte i pravu snagu ćemo vidjet tek kad dođemo u treću kvalifikacijsku rundu. Relativno gledajući, trebali bi im se približiti, ali zaostatak još uvijek postoji. Fer bi bilo reći da ćemo se s njima boriti tek na početku 2017. godine, ako uspijemo isporučiti dobar bolid kao takav.”

Spomenuo je i Red Bull:

“Ako još budemo surađivali – možda će i oni biti u igri za najviše pozicije opet. Ne vjerujem da su zaboravili kako napraviti pobjednički bolid.”

Podrži nas

Zadnji donatori:
Jhkuiz5 i zekohonda

Top donatori:
Jester
Crash
wapi

Ako cijenite što radimo već 7 godina, podržite nas iznosom po volji ovdje.

Ante Vetma
Pulsmedia autor
3668 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Više o temi: #Renault

Komentiraj

1 komentar

  1. Ako je tako onda je to odlično!


    0

    0