F1puls dio troškova podmiruje prikazom reklama. One nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da na ovoj stranici onemogućite AdBlock. Hvala.

Nasr: Haas će neke od vas dobro iznenaditi

Ante Vetma

Korisnički panel

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Najnovije s foruma

Forum portala je otvoren samo za članove. Molimo, registrirajte se.

Felipe Nasr, Sauber

Felipe Nasr, Sauber

Sauberov Felipe Nasr misli da bi nova momčad u Formuli 1 mogla iznenaditi neke od nas, a kao važan faktor ističe njihov financijski status.

“S resursima, s financijama kojima raspolažu – oni će uhvatiti priključak vrlo brzo. Mogu se brzo razvijati,” rekao je za Autosport.

“Novim ekipama je uvijek teško, pogotovo po pitanju operacijskih poslova, ali siguran sam da će s vremenom postati vrlo kompetitivni.”

Iako je Sauber na prvom testu u Barceloni vozio svoj prošlogodišnji bolid, 23-godišnji Nasr tvrdi da postoji puno stvari koje i na ovaj način mogu analizirati, te da će im to pomoći prije početka nove sezone.

“Možete napraviti puno stvari. Naravno da smo htjeli novi bolid na vrijeme, ali sada smo barem istražili područja za koja prošle godine nismo imali vremena.”

“Ovako smo imali dobre komunikacijske i proceduralne vježbe. Obzirom da će ove sezone team-radio biti još više ograničen – bilo je dobro to izvježbati.”

Podrži nas

Naš zadnji Donator je: AlkY.

Najveći donatori: Jester, CrashOverride, wapi

Zajedno smo od veljače 2015. godine. Donirajte i vi iznos po volji na PayPal.

Ante Vetma
Pulsmedia autor
3336 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj

1 komentar

  1. hehe, vas sigurno neće ako ćete razvijati kao i lani :zubo:
    nešto su mršavi ti tvoji sponzori micek!
    džabe ti zanat, ako nemaš alat


    0

    0