07 Francuska – live chat
07 Francuska – live chat

Magnussenu odgovara novi Renault

Marko Rakić

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Najnovije s foruma

Forum portala je otvoren samo za članove. Molimo, registrirajte se.

Magnussenu odgovara novi Renault

Marko Rakić

Kevin Magnussen, Renault

Kevin Magnussen imao je vrlo produktivan dan predsezonskog testa na kojem je odvozio 111 krugova, čak 30 više nego timski kolega Jolyon Palmer u prethonda dva dana. Danac je očito bio nešto sretnije ruke, a u korist mu idu i vozna svojstva Renaultovog bolida, za koje je rekao da mu odlično odgovaraju.

“Ovaj auto odgovara mom stilu vožnje. Teško ga je usporediti s McLarenom jer je prošlo već prilično puno vremena otkako sam ga zadnji puta vozio. Naravno, mogu vidjeti stvari koje su drugačije. Pred nama je još posla, iako sam već sada prilično zadovoljan automobilom, čiji balans odlično odgovara mom stilu vožnje.”

“Bolid je lagan za vožnju i predvidljiv, ali naravno da trebamo više snage i potiska na zadnji dio, pa se nadam da će ove karakteristike ostati prisutne i nakon promjena.”

Magnussen je danas izazvao i jednu crvenu zastavu, no srećom po Renault, u pitanju nije bio kvar, već mjera opreza.

“Momčad je u podacima vidjela neke stvari koje ne izgledaju dobro, pa smo zaustavili bolid iz sigurnosnih razloga. Poslije smo nastavili program jer ustvari nismo ni imali problem.”

Podrži nas

Zadnji donatori:
DrWho i Jhkuiz5

Top donatori:
Jester
Crash
wapi

Ako cijenite što radimo već 7 godina, podržite nas iznosom po volji ovdje.

Marko Rakić
Pulsmedia autor
1197 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj

1 komentar

  1. Tim koji je (skoro) najmanje pokazao u ova 3 dana, pogotovo u prva dva dana. Naravno ne mora nista znaciti ali ja vjerujem da nije bas sjajna situacija kod njih. Ne ide sve glatko.
    Mada jos je rano pricati o tome.


    0

    0