Problemi sa softverom mučili Renault

David Vidović

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Najnovije s foruma

Forum portala je otvoren samo za članove. Molimo, registrirajte se.

Problemi sa softverom mučili Renault

David Vidović

Palmer, Renault

Palmer, Renault


Jolyon Palmer je potvrdio za portal Motorsport da se Renault prvog dana testiranja borio sa softverskim problemima. Tvornička momčad Renaulta se vratila u Formulu 1, ali prvog dana vožnje kompletirali su samo 37 krugova, a manje od njih je imao samo Haas. Uz to, Palmer je postavio i najsporije vrijeme dana, gotovo 4 i pol sekunde sporije od Vettelovog najbržeg kruga, ali to ipak ne mora značiti ništa ovako rano u predsezoni.

“Razočaravajući prvi dan, i jako izazovan. Imali smo probleme koji su uobičajeni za prvi dan testiranja, ali smo željeli više krugova na kraju dana. Bolno je, jer su već smanjili broj dana testiranja s 12 na 8, i danas sam prokockao jedan dan sa samo 37 odvoženih krugova. Nije bio problem s pogonskom jedinicom, već je u pitanju softver. Mehaničari su se trudili riješiti probleme preko dana, napravili smo pomak i nadamo se da ćemo preko noći riješiti dio problema.”

Palmer je danas po prvi put probao Renaultov motor, i kaže da je razlika između ovog i prošlogodišnjeg Mercedesovog motora osjetna.

“Postoji razlika između motora, ovaj očito nije jak kao i Mercedesov, osjetno je. Ali postoji i bolja strana, voznost bolida je bolja, momci iz Renaulta rade jako dobar posao. Radio sam s njima cijelu zimu i znam koliko su vrijedni, ali i dalje smo daleko iz Mercedesa. Trudili smo se da bolid bude spreman za prvi dan testiranja i kockice smo posložili u zadnji čas, ovo je tek početak i dosta toga tek dolazi.”

Podrži nas

Zadnji donatori:
DrWho

Top donatori:
Jester
Crash
wapi

Ako cijenite što radimo već 7 godina, podržite nas iznosom po volji ovdje.

David Vidović
Pulsmedia autor
320 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Više o temi: #Palmer#Renault

Komentiraj