F1puls dio troškova podmiruje prikazom reklama. One nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da na ovoj stranici onemogućite AdBlock. Hvala.

Red Bull predstavio RB12

Marko Rakić

Korisnički panel

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Najnovije s foruma

Forum portala je otvoren samo za članove. Molimo, registrirajte se.

Red Bull RB12

Red Bull je jutros predstavio svoj novi bolid, RB12. Nakon odbacivanja imena Renault na šasiji ostali su i bez Infinitija, pa tako imamo priliku ponovno vidjeti natpis Red Bull na bočnim stranama bolida. Ovogodišnji bolid se ne razlikuje znatno od RB11, pa je tako teško primijetiti neku veliku razliku, osim naravno nove livreje, kojoj je sada temeljna boja mat.

Red Bull, Ricciardo

Na bolidu je vidljivo nešto manje sponzorskih naljepnica, a i prednje krilo izgleda zaista siromašno naspram prošlogodišnjeg ili onoga iz 2014. Bilo kako bilo, vrijeme će pokazati što su preko zime radili u Milton Keynesu.

Podrži nas

Naš zadnji Donator je: AlkY.

Najveći donatori: Jester, CrashOverride, wapi

Zajedno smo od veljače 2015. godine. Donirajte i vi iznos po volji na PayPal.

Marko Rakić
Pulsmedia autor
1193 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj