07 Francuska – live chat
07 Francuska – live chat

Red Bull predstavio RB12

Marko Rakić

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Najnovije s foruma

Forum portala je otvoren samo za članove. Molimo, registrirajte se.

Red Bull predstavio RB12

Marko Rakić

Red Bull RB12

Red Bull je jutros predstavio svoj novi bolid, RB12. Nakon odbacivanja imena Renault na šasiji ostali su i bez Infinitija, pa tako imamo priliku ponovno vidjeti natpis Red Bull na bočnim stranama bolida. Ovogodišnji bolid se ne razlikuje znatno od RB11, pa je tako teško primijetiti neku veliku razliku, osim naravno nove livreje, kojoj je sada temeljna boja mat.

Red Bull, Ricciardo

Na bolidu je vidljivo nešto manje sponzorskih naljepnica, a i prednje krilo izgleda zaista siromašno naspram prošlogodišnjeg ili onoga iz 2014. Bilo kako bilo, vrijeme će pokazati što su preko zime radili u Milton Keynesu.

Podrži nas

Zadnji donatori:
Jhkuiz5 i zekohonda

Top donatori:
Jester
Crash
wapi

Ako cijenite što radimo već 7 godina, podržite nas iznosom po volji ovdje.

Marko Rakić
Pulsmedia autor
1197 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj