Stevens otpao iz utrke za mjesto u Manoru, Haryanto pred potpisom

Izdvojeno

Marko Rakić

Prije 8 godina 1 min 10 komentara

Manor

Manor

Izgleda kako Will Stevens više nije u utrci za drugo mjesto u svojoj, sada već bivšoj momčadi Manor. Britanac je odvozio cijelu 2015. zahvaljujući svojim sponzorima koji su na vrijeme isplaćivali sve zadane iznose, dok je s druge strane Roberto Merhi čitavo vrijeme bio u opasnosti da ostane bez trkaćeg mjesta, što se i dogodilo u drugom dijelu sezone, kada je Rossi odvozio nekoliko utrka.

Britanski mediji prenose kako je Indonezijac Rio Haryanto pred potpisom ugovora, čime teorija o četiri vozača u Manoru pada u vodu. Izgleda kako je naftna kompanija koja podupire Rija podebljala iznos za sponozorstvo, koji sada iznosi 10 milijuna funti, što bi trebalo biti dostatno. Još je ostalo 5 dana do testiranja, pa se vjeruje da će Manor za vikend objaviti konačnu vozačku postavu.

Mala britanska momčad ove godine ulazi u sezonu kao momčad koja barem na papiru izgleda kao netko tko bi mogao ugrabiti bodove na pokojoj utrci.


Odgovor

10 komentara

  1. Maurizio Arrivabene
    Kuštelaar Prikaži

    Ja sam cito samo o teoriji o tri vozaca, koja se zvala teorija o cetiri vozaca, ali se zapravo radi o tri vozaca :)


    0
    0

    0
  2. Director Prikaži

    Mic Evans je za sve ove Sena i steta sto nije niko stao iza njega.


    0
    0

    0
    • Blackhawk Prikaži

      Jesi li gledao GP2? Ako si gledao proslu sezonu tada si ipak morao vidjeti da Mitch Evans i nije toliki talent kojim ga se predstavlja. Ali je medijima zanimljiv jer ga Mark Webber gura


      0
      0

      0
      • Director Prikaži

        Gledao sam kao i proslih godina.
        Bolid je bio los i samim time nije mogao nista da napravi i to sam 101% siguran. Daj njemu bolid kao sto je imao Vandorne pa ces vidjeti njegovo pravo lice. Pa momak je sa 23 pozicije stigao do 3 mjesta na trci ne je bila trka.
        Takodje imao je dobre manire i Wec to jest u 6h Spa i 24h Le mana. A da ne kazem da je testirao najjce timove u Dtm i Lmp1 klasi.
        I momak sampion Gp3 serije.

        I nije za Manor? Nije za ove da kazem Sena?


        0
        0

        0
      • Fernando Alonso
        croatic f1 urednik Prikaži

        @Director, pa Evans je imao bolid kao i Vandoorne, tj. svi su ga imali, u GP2 svi voze jednake bolide ;)


        0
        0

        0
      • Blackhawk Prikaži

        @croatic ti je sve odgovorio – imao je on isti bolid kao i drugi, samo što neke momčadi imaju bolje stručnjake za strategiju. A Mitch Evans uopće nije bio u lošoj momčadi jer Russian Time je sasvim dobra momčad.
        Također, povremeni bljeskovi nisu oznaka kvalitete, traži se konstanta, a on je i nije baš pokazao. Da, bolji je (po mom mišljenju) od Haryanta i Stevensa, ali nikako nije bolji od Rossija. Pogotovo nije Senna za nijednog od trojice.


        0
        0

        0
  3. Director Prikaži

    @Croatic f1
    Pa kako okarakterises to da 2 il 3 puta pred start trke odustane to jest parkira bolid zbog kvarova?
    Pa te 2 il 3 trke stavi po 10,15 bodova i dodaj mu na trenutne bodove i vidi koji ce biti.
    Dosta je kvarova imao i zbog toga je zavrsio dje jest.
    I sam je rekao da je nezadovoljan ucinkom od kad je dosao u Gp2. Momak je imao ponuda da dodje u akademiju Red Bula i Ferarija al nije mogao zbog nedostatak pare. I samim time kad znas da je F1 predaleka izgubis totalno motiv da se trkas pa imao bolid ART-a il Dams-a. Uticalo je to dosta na njega i njegovu voznju, jbg psiha je cudo. I kad to sve skupis dobijamo da je imao losu sezonu al da ima talenta-ima.


    0
    0

    0
    • Fernando Alonso
      croatic f1 urednik Prikaži

      Ja ne kažem da je Mitch loš vozač, samo sam se osvrnuo na onaj dio u kojem si rekao da mu treba dati Vandoorneov bolid, jer kao što rekoh, svi su bolidi isti upravo iz razloga da se pokaže pravi talent i da vozač bude ključan. Što se tiče kvarova, jbg, to se može desit svakome i to je nepredvidivo, Mitch jednostavno nije imao sreće po tom pitanju…


      0
      0

      0
      • Director Prikaži

        Koliko je razocaran ucinkom u Gp2 govori to da je htio napustiti seriju i prec u Dtm il Wec. Al eto i naredne godine ostaje al promjenice tim.

        Pa znas kako, ako svi imaju iste bolide zasto onda Dams i Art dominiraju u posljednjih 10sezona? Hocu da kazem da ima nesto i u mehanici a ne samo u istom bolidu.


        0
        0

        0
      • Blackhawk Prikaži

        DAMS i ART dominiraju jer imaju bolje stručnjake za strategiju, i očigledno bolje ljude koji namještaju bolide. Ali, Russian Time uopće nije loša momčad i daleko od toga da su neki bezveznjakovići. U Camposu neće dobiti ništa bolje uvjete nego u Russian Timeu :-D


        0
        0

        0

Stvaramo uspomene zajedno!

Formula 1 je najbrže rastući sport na planetu, a Pulsmedia najaktivniji hrvatski sportski portal.

Kontaktiraj nas

Medijska prava

Sve fotografije vlasništvo su ekipa Formule 1 ili Pirelli media centra.

© Pulsmedia, guramo od 2015.