Novi Williams i Mercedes će biti viđeni u petak na Silverstoneu, Ferrari predstavlja u 14:00

Izdvojeno

Marko Rakić

Prije 8 godina 2 min 0 komentara

Valtteri Bottas, Williams

Britanski MTV donio je vijest da će Williams Martini Racing i Mercedes AMG Petronas svoje nove bolide isprobati 19. veljače na stazi u Silverstoneu. To znači da ćemo čak tri bolida za 2016. vidjeti ovaj petak, jer Ferrari svoj adut predstavlja u 14:00 preko interneta.

U pitanju je filmski dan, pa će tako Williams i Mercedes odvoziti po 100km. Još se ne zna tko će voziti nove bolide, no postoji nagovještaj da bi novi FW38 mogao voziti Valtteri Bottas, koji je uoči početka predsezonskih testiranja dao kratku izjavu:

“Trenutno se sve doima pozitivno. Naravno, za sada je sve još uvijek u teoriji, trebamo vidjeti kako novi auto funkcionira na stazi. Kratko nakon Božića sam pomislio kada ću ponovno voziti. Napokon počinje sve iz početka, jedva čekam.”

Ferrari će svoj bolid na stazu izvesti u ovu nedjelju, kada će odraditi filmski dan, a isto bi mogao učiniti i Haas, iako još nije potvrđeno. Od bolida koji će biti predstavljeni prije početka testiranja, jedino je ostao još McLaren, čije ćemo zimske muke moći vidjeti 21. veljače putem online prezentacije na internetu. Ostale momčadi će svoje bolide predstaviti ujutro prije samog početka testiranja, a Sauber će biti predstavljen za 15 dana.


Odgovor

Trenutno nema komentara.
Budi prvi koji će napisati komentar!

Stvaramo uspomene zajedno!

Formula 1 je najbrže rastući sport na planetu, a Pulsmedia najaktivniji hrvatski sportski portal.

Kontaktiraj nas

Medijska prava

Sve fotografije vlasništvo su ekipa Formule 1 ili Pirelli media centra.

© Pulsmedia, guramo od 2015.