Heidfeld misli da će ove godine Hamilton opet osvojiti naslov

Izdvojeno

Ante Vetma

Prije 8 godina 2 min 2 komentara

Nick Heidfeld, Indianapolis 2007.

Nick Heidfeld, Indianapolis 2007.

Nick Heidfeld misli da će Lewis Hamilton ove godine osvojiti svoju četvrtu titulu svjetskog prvaka, iako naglašava da bi za sport bilo dobro ako bi netko pobijedio Britanca.

Lewis je u prošle dvije sezone pobijedio čak 21 put i prošle godine se priključio uskom krugu vozača koji uz svoje ime imaju tri naslova.

“Nadam se da će i neke druge ekipe pokazati dobru formu, još moramo pričekati testiranje. Ako moram pogađati – rekao bih da će Hamilton opet uzeti naslov, ali bio bih sretan da to bude netko drugi, za dobrobit sporta, bilo bi zanimljivije.”

“Ferrari je bio jako dobar prošle sezone, a sada je Renault natrag u Formuli 1 i trebali bi se približiti vrhu. Ne vjerujem da će odmah napraviti fantastičan posao u svojoj prvoj godini, ali u prošlosti su pokazali da mogu osvajati naslove pa će sigurno biti izazivači. Ako napreduju po pitanju motora – znamo da je Red Bull uvijek pri vrhu što se šasije tiče.”

Nick Heidfeld u svojoj je F1 karijeri osvojio 13 pobjedničkih postolja, a utrkivao se od 2000. do 2011. godine za momčadi Prost, Sauber, Jordan, BMW Williams, BMW Sauber i Lotus Renault.


Odgovor

2 komentara

  1. Fernando Alonso 14
    AlonsoForever Prikaži

    pa normalno da će osvojit kad ima najbolji bolid :-) preko 0,5 brži od svih ostalih,a Rosberg nema drskosti da mu pokaže zube KAD TREBA,i zato osvaja sve kao na tanjiru :-)
    normalno da će osvojit opet Hamilton,i opet Mercedes. Jebo takvu F1 gdje i kad znaš PRIJE TESTIRANJA ko će NA KRAJU GODINE bit pobjednik…pfff


    0
    0

    0
    • Sebastian Vettel
      mzf1 Prikaži

      Što bi da da mogu argumentima osporiti tvoj komentar, ali nažalost ne mogu i samo se nadam da će 2017. zamiješati pravila dovoljno da se bar malo razbije ta početna prednost koju Mercedes ima još od 2014. i koja se ovim pravilima može anulirati samo čudom.


      0
      0

      0

Stvaramo uspomene zajedno!

Formula 1 je najbrže rastući sport na planetu, a Pulsmedia najaktivniji hrvatski sportski portal.

Kontaktiraj nas

Medijska prava

Sve fotografije vlasništvo su ekipa Formule 1 ili Pirelli media centra.

© Pulsmedia, guramo od 2015.