F1puls dio troškova podmiruje prikazom reklama. One nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da na ovoj stranici onemogućite AdBlock. Hvala.

Renault: Red Bullova brzina bi mogla biti bolna za nas

Ante Vetma

Korisnički panel

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Najnovije s foruma

Forum portala je otvoren samo za članove. Molimo, registrirajte se.

Renault, Red Bull

Renault vjeruje da bi mogli pronaći pozitivnu stranu ako ih ove godine pobijedi Red Bull koji će koristiti isti motor. Naime, na taj način bi znali koliko posla imaju ispred sebe. Renault ne gaji iluzije da će skoro doći do podija i pobjeda, a predsjednik Carlos Ghosn postavio je nekakav rok od 3 godine kao optimum za prva pobjednička postolja.

“To će nam biti mjerilo koliko je šasija dobra. Možda bude bolno saznanje – ali dobro je znati,” kaže Nick Chester, njihov tehnički direktor.

“Znamo da Red Bull radije jako dobre šasije. Znat ćemo razliku po krugu i to će biti naš cilj. Iskreno, ne očekujemo da ćemo biti na njihovom nivou ove godine. Moramo poboljšati ekipu i graditi na tom temelju.”

Lotus je prošle godine imao čak i pobjedničko postolje u Belgiji unatoč kritičnom stanju po pitanju financija, a Chester misli da bi to moglo biti teško za ponoviti:

“Mi smo realistični. Ne postavljamo naslov za uvjet, čak ni poziciju u poretku. Želimo napraviti dobar posao i pokazati napredak.”

Po njegovom mišljenju vrh poretka će biti sažet u dva imena – Mercedes i Ferrari.

Podrži nas

Naš zadnji Donator je: AlkY.

Najveći donatori: Jester, CrashOverride, wapi

Zajedno smo od veljače 2015. godine. Donirajte i vi iznos po volji na PayPal.

Ante Vetma
Pulsmedia autor
3332 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj

1 komentar

  1. ostavlja mi ovo dojam, kao da namjeravaju – ukoliko i nakon ove sezone RB potpiše novi ugovor s njima, trgovati na način da će im otkrivati sve tajne i detalje oko motora, za pokoji možda mali ali bitan detalj kod šasije, neki tajni pakt, pogotovo u svjetlu novih pravila za 2017.
    naravno ako ovi ne nađu novog proizvođača – a to će biti vrlo teško, i u tom slučaju RB neće imati baš previše izbora, biti će zanimljivo pratiti kako će se stvari odvijati..


    0

    0