F1puls dio troškova podmiruje prikazom reklama. One nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da na ovoj stranici onemogućite AdBlock. Hvala.

Pascal Wehrlain otkrio koji će broj koristiti iduće godine

Ante Vetma

Korisnički panel

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Najnovije s foruma

Forum portala je otvoren samo za članove. Molimo, registrirajte se.

Pascal Wehrlein

Pascal Wehrlein

Pascal Wehrlain je potpisao jednogodišnji ugovor s Manorom, nakon što je Mercedes dugo lobirao za njegovo mjesto obzirom da je mladi Nijemac vozač iz njihovog razvojnog programa.

Samo nekoliko sati nakon službene objave Wehrlain je obznanio i da će koristiti broj 94 koji za njega ima duplu simboliku – ne samo da ga je koristio u DTM seriji već je također godina rođenja.

“Koristit ću opet broj 94 kao i u DTM-u prošle godine. To je zato jer sam rođen 1994. godine.”

Kada smo ga vidjeli prošli put u F1 bolidu koristio je broj 24 dok je testirao za Mercedes i broj 34 dok je bio u Force Indiji.

Podrži nas

Naš zadnji Donator je: AlkY.

Najveći donatori: Jester, CrashOverride, wapi

Zajedno smo od veljače 2015. godine. Donirajte i vi iznos po volji na PayPal.

Ante Vetma
Pulsmedia autor
3336 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj

1 komentar

  1. Mercedes hrcfaca Prikaži

    Želim mu svu sreću tim više što je odabrao baš taj broj i što je moj vršnjak…


    0

    0