U Mercedesu pretpostavljaju da će ih Ferrari pobijediti ove godine

Izdvojeno

Ante Vetma

Prije 8 godina 2 min 12 komentara

Andy Cowell, Mercedes

Andy Cowell, Mercedes

Iako su dominirali Formulom 1 protekle dvije sezone, Mercedesov guru za pogonske jedinice Andy Cowell otkriva da nitko u ekipi ne uzima ništa zdravo za gotovo, pogotovo zato jer očekuju veliki napredak u Ferrariju.

“Ako pogledamo što je Ferrari napravio kroz proteklih 12 mjeseci – to je izvanredno. Njihov napredak može se uvelike pripisati promjenama u momčadi i entuzijazmu.”

“Svi u Mercedesu se pitaju kako ćemo dobar posao obaviti, a nitko ne pretpostavlja da ćemo pobjeđivati. Zapravo, svi pretpostavljaju da će nas Ferrari pobijediti, a i Honda je velika prijetnja.”

Obrazložio je i mišljenje o Hondi:

“Ušli su brzo u sport i moraju učiti o svemu na stazi ispred publike, ali imaju odlučnost, isto kao i njihov partner – Mclaren. Znamo kako McLaren funkcionira i očekujemo da će napraviti velike, velike skokove.”

Nije propustio pohvaliti niti Renault:

“Renaultova odlučnost je također impresivna, a sad će biti puno više uključeni u Formulu 1 kada imaju svoju momčad. Bit će vrlo zanimljivih priča ove godine,” kaže Cowell.

Podsjećamo, Ferrari je prošle godine pobijedio u 3 utrke, dok su u Mercedesu to uspjeli ostvariti čak 16 puta.


Odgovor

12 komentara

  1. Kimi Raikkonen 7
    Ciki-F1 Pretplatnik Prikaži

    Volio bi da su Vam pretpostavke kao i inače….točne. Ali ipak, neka bude gusto.


    0
    0

    0
  2. Fernando Alonso
    Alonso king Prikaži

    ma svi su oni najbolji ;)


    0
    0

    0
  3. Maurizio Arrivabene
    Kuštelaar Prikaži

    Jucer su napravili najveci pomak u povijesti ovog sporta, a danas misle da je Ferrari napravio jos veci. Hahahahaha jel imaju ti moroni nekoga tamo da se brine za PR i da izjave bar malo budu blize zdravoj pameti?


    0
    0

    0
    • fap Prikaži

      Znaju oni vrlo dobro sta pricaju .Covek lepo kaze da svi u Mercu rade pod pretpostavkom da ce ferrari a i honda da ih pobedi a ne sa ubedjenjem da ce i dalje da budu najbolji .Poenta ljudi ozbiljno shvataju svoj poso i rade punom parom.


      0
      0

      0
  4. Ross Brawn
    Tuzlaensis Prikaži

    Lijepo je hvaliti rivale, sportski duh je sjajna stvar. Ali treba napraviti razliku između prese*avanja i komplimenata. Pa iz Mercedesa nam dolaze čas ovakve, čas onakve izjave. Hajdemo biti korektni, a ne pripovijedati naučnu fantastiku poput “Honda će nas stići iduće sezone”. Pa svi znamo da je Ferrarijev skok iznimka iako nisu imali katastrofalan motor 2014. Makar je bio pouzdan ako nije bio najbrži. A sjetite se Hondinih problema i komplikacija, kamo sreće da je samo nedostatak brzine bio u pitanju.


    0
    0

    0

Pročitajte više o idućim temama:

Reagirajte na ovaj sadržaj:

Novo na forumu Otvori

Stvaramo uspomene zajedno!

Formula 1 je najbrže rastući sport na planetu, a Pulsmedia najaktivniji hrvatski sportski portal.

Kontaktiraj nas

Medijska prava

Sve fotografije vlasništvo su ekipa Formule 1 ili Pirelli media centra.

© Pulsmedia, guramo od 2015.