F1puls dio troškova podmiruje prikazom reklama. One nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da na ovoj stranici onemogućite AdBlock. Hvala.

Prost potvrdio da nema F1 ulogu u Renaultu

Ante Vetma

Korisnički panel

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Najnovije s foruma

Forum portala je otvoren samo za članove. Molimo, registrirajte se.

Alain Prost

Alain Prost

Alain Prost potvrdio je da nema nikakvu poziciju u novoj staroj momčadi u Formuli 1 – Renaultu. Četverostruki svjetski prvak navodio se kao potencijalni kandidat za ulogu kakvu Niki Lauda drži u Mercedesu, ali čini se da od toga ipak neće biti ništa.

Prost je bio na službenom predstavljanju nove momčadi prošle srijede, ali je izjavio da se planira držati postojećih obaveza.

“Odlučio sam nedavno da neću biti dio Renault F1 momčadi,” izjavio je Prost.

“Draže mi je biti van operativnih poslova jer je prekomplicirano s postojećim obavezama koje imam. Ne mogu raditi na svim mjestima, to ne ide tako.”

Prost je bio vozač Renaulta davne 1983. kada je skoro osvojio i naslov prvaka, da bi ga na kraju izgubio za samo dva boda od Nelsona Piqueta.

Podrži nas

Naš zadnji Donator je: AlkY.

Najveći donatori: Jester, CrashOverride, wapi

Zajedno smo od veljače 2015. godine. Donirajte i vi iznos po volji na PayPal.

Ante Vetma
Pulsmedia autor
3340 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj