Montezemolo: Nemam pozitivnih vijesti o Schumacheru

Izdvojeno

Marko Rakić

Prije 8 godina 1 min 9 komentara

Michael Schumacher u Ferrariju F248, Monza 2006.

Michael Schumacher u Ferrariju F248, Monza 2006.

Čest posjetitelj Michaela Schumachera i njegov prijatelj iz slavnih dana u Ferrarija, Luca Di Montezemolo, kaže kako nema ništa pozitivno za reći o Nijemčevom stanju. Prošlo je mnogo vremena od Schumijevog pada na skijanju, a od tada do danas nije ostvaren veliki pomak po pitanju njegova zdravlja. Svako malo se pojave nekakve priče, no Sabine Kehm, glasnogovornica Michaela Schumachera, već je nebrojeno puta opovrgnula takve navode. Montezemolo je danas izjavio da o Schumacheru nažalost nema dobrih vijesti.

“Nemam ništa dobro za reći u vezi Michaelovog zdravlja. Bio je izvrstan vozač i mnogo smo vremena proveli zajedno, kako poslovno tako i privatno. Ali, život je zaista čudan. Bio je najuspješniji Ferrarijev vozač i u karijeri je doživio samo jednu ozbiljniju ozljedu, 1999. (lom noge na VN Velike Britanije). Pad na skijanju je, nažalost, donio ozbiljne posljedice.”

Osim Montezemola, Felipe Massa također posjeti Michaela Schumachera, a vjeruje se da dolazi i Vettel, iako to javno nikada nije priznao.


Odgovor

9 komentara

  1. Fernando Alonso
    Alonso king Prikaži

    mozda bi zatvoreni kokpiti dok skijaju pomogli…schumi legendo drzi se :)


    0
    0

    0
  2. David Croft
    Ferrari Prikaži

    Što nisu zabranjeni posjeti zadnjih par mjeseci? Tako je barem Corinna rekla koliko znam.


    0
    0

    0
    • Kush Prikaži

      ma to je bilo zbog lešinarskih medija, da spriječe špekulacije i zaradu takvih na njegovoj nesreći, čak je i tužila one kada su izvjestili o napretku (lažno, neutemeljeno)..

      vjerujem da bliski prijatelji imaju pristup, pod uvjetima koje moraju poštivati – ali ziher imaju,
      jer to ima i terapijske indikacije, poželjno je u takvom stanju da obitelj ali i svi bliski prijatelji borave uz njega i pričaju mu, drže ruku i slična vrste interakcije pokušavaju što češće, i po mogučnosti što više različitih ljudi, ali onih s kojima je bio iskren prijatelj, teško je to izvesti a da mediji ne njuškaju, zato mi ne znamo ništa praktično, ali ako će mu to imalo pomoći, pristajem biti u neznanju dokad god treba.


      0
      0

      0
      • David Croft
        Ferrari Prikaži

        Da, vjerojatno…ma samo kažem za to gore.
        Sigurno puštaju 10 najvažnijih i najbližih ljudi Shumiu…
        Svejedno šteta takve ljudine…strašno.
        Nadam se oporavku.


        0
        0

        0
      • Kush Prikaži

        ovo nisam mislio reći ali još od lanjskih testova sam počeo vrtit filmove, kako je seb kraj njega i kako mu uzbuđeno prepričava, svaki bitnij pomak koji se dešava sa timom.
        Za neke se zna da dolaze kod njega, ali ni oni uglavnom ne pričaju ništa o tome, a siguran sam da je i LDM za ovu izjavu morao dobit odobrenje ili od corinne ili od kehm.
        ross brawn je još jedan za kojeg sam siguran da ga je bar jednom obišao, tj da ima pristup i spada u taj unutarnji krug..


        0
        0

        0
  3. Kush Prikaži

    vjerujem da ga je vettel obišao, ali inkognito radi michaela i obitelji, pošto je jednan od medijski najeksponiranijih vozača.
    nisu dobre vijesti ni predikcije već duže vrijeme, ali dok ima života ima i nade.


    0
    0

    0
  4. Michael Schumacher
    Slavenowsky Donator Prikaži

    Luca nista novo nije rekao, samo na neki nacin produzava agoniju Michael-ovoj porodici, kao i navijacima. Razumijem Corinnu sto ne zeli dati nikom pristup Michael-u, upravo zbog ovakvih vijesti! Svjesni smo svi njegove situacije, koliko god se mi nadali za njegovo dobro zdravlje i da cuda postoje, toliko smo malo i skepticni, ali vjera i dalje postoji. I mislim da ovakve informacije ne treba iznosit u javnost, treba ostavit šampiona da se oporavlja i da se molimo za njegovo zdravlje.

    Forza Michael!


    0
    0

    0
    • Blackhawk Prikaži

      Ma svi mi od početka dobro znamo da ova priča neće imati sretan kraj. Čak i ako poživi još 30 godina to se neće moći nazvati životom. Pravo je čudo da je uopće preživio nesreću. Ali, nekako se uvijek nadaš da će se čudo dogoditi, i nitko od nas baš zato ne želi priznati ono što je ipak surova istina :-/


      0
      0

      0
  5. Max Verstappen 1
    vlado Pretplatnik Prikaži

    Ljepi komentari od Kusha. Posebno za Vettela…
    Da je Scumacher u stanju komunicirati samo treptanjem ja sam siguran da bi se obratio javnosti. Iz toga je jasno koliko je njegovo stanje lose. Ne dugo nakon nesrece sam listao strane forume, strucna misljenja… ocekivanja su bila losa, i to pod uslovom da je oporavak ostvaren u tom periodu. A ne danas nakon dvije godine.


    0
    0

    0

Stvaramo uspomene zajedno!

Formula 1 je najbrže rastući sport na planetu, a Pulsmedia najaktivniji hrvatski sportski portal.

Kontaktiraj nas

Medijska prava

Sve fotografije vlasništvo su ekipa Formule 1 ili Pirelli media centra.

© Pulsmedia, guramo od 2015.