F1puls dio troškova podmiruje prikazom reklama. One nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da na ovoj stranici onemogućite AdBlock. Hvala.

McLaren najavljuje veliki korak naprijed u Australiji

Luka Maloić

Korisnički panel

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Najnovije s foruma

Forum portala je otvoren samo za članove. Molimo, registrirajte se.

Honda

McLarenov fokus je gotovo u cijelosti bio usmjeren na poboljšanje pouzdanosti tijekom dosadašnja dva testiranja u Jerezu i Barceloni. Prema najavama koje stižu iz Wokinga, ovaj tjedan će se vidjeti korak naprijed uz poboljšanje pouzdanosti i performansi. Dok je momčad Mercedesa uspjela odvoziti čak 4350 km, McLaren je imao mnogo problema te uspio odvoziti 930 km, gotovo 5 puta manje.

Trkači direktor ekipe Eric Boullier je izjavio kako će instalirati unaprjeđenja na MP4-30 ovog tjedna i veliki korak naprijed će se vidjeti na prvoj utrci sezone u Australiji.

“Koristimo svaki krug i podatke koje smo dobili za naš razvojni program. Auto je još uvijek u procesu konfiguracije.”

Yasuhisa Arai, šef Hondinog Motorsport odjela, također je izjavio da će sadašnji fokus biti performanse bolida:

“Nemam razloga misliti da do Melbournea nećemo biti spremni. Svi se osjećaju da su iza planiranog, ali imamo još nekoliko dana za testiranje. I dalje analiziramo dobivene podatke tako da ne brinemo oko maksimalne brzine i usporedbe s najboljima. Promijenit ćemo neke aero postavke i postavke oko motora da povratimo maksimalnu brzinu i tada ćemo se uspoređivati.”

Podrži nas

Naš zadnji Donator je: AlkY.

Najveći donatori: Jester, CrashOverride, wapi

Zajedno smo od veljače 2015. godine. Donirajte i vi iznos po volji na PayPal.

Luka Maloić
Pulsmedia autor
348 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj