McLaren najavljuje veliki korak naprijed u Australiji

Luka Maloić

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Najnovije s foruma

Forum portala je otvoren samo za članove. Molimo, registrirajte se.

McLaren najavljuje veliki korak naprijed u Australiji

Luka Maloić

Honda

McLarenov fokus je gotovo u cijelosti bio usmjeren na poboljšanje pouzdanosti tijekom dosadašnja dva testiranja u Jerezu i Barceloni. Prema najavama koje stižu iz Wokinga, ovaj tjedan će se vidjeti korak naprijed uz poboljšanje pouzdanosti i performansi. Dok je momčad Mercedesa uspjela odvoziti čak 4350 km, McLaren je imao mnogo problema te uspio odvoziti 930 km, gotovo 5 puta manje.

Trkači direktor ekipe Eric Boullier je izjavio kako će instalirati unaprjeđenja na MP4-30 ovog tjedna i veliki korak naprijed će se vidjeti na prvoj utrci sezone u Australiji.

“Koristimo svaki krug i podatke koje smo dobili za naš razvojni program. Auto je još uvijek u procesu konfiguracije.”

Yasuhisa Arai, šef Hondinog Motorsport odjela, također je izjavio da će sadašnji fokus biti performanse bolida:

“Nemam razloga misliti da do Melbournea nećemo biti spremni. Svi se osjećaju da su iza planiranog, ali imamo još nekoliko dana za testiranje. I dalje analiziramo dobivene podatke tako da ne brinemo oko maksimalne brzine i usporedbe s najboljima. Promijenit ćemo neke aero postavke i postavke oko motora da povratimo maksimalnu brzinu i tada ćemo se uspoređivati.”

Podrži nas

Zadnji donatori:
Crash zekohonda

Top donatori:
Jester
Crash
wapi

Ako cijenite što radimo već 7 godina, podržite nas iznosom po volji ovdje.

Luka Maloić
Pulsmedia autor
348 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Više o temi: #Honda#McLaren

Komentiraj