Dnevna zagonetka
Dnevna zagonetka

Utrka u Azerbajdžanu će se održati u sumrak

David Vidović

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Najnovije s foruma

Forum portala je otvoren samo za članove. Molimo, registrirajte se.

Utrka u Azerbajdžanu će se održati u sumrak

David Vidović

12314716_10153182710192411_3759431984337039545_o_1920x1200

FIA je otkrila službene datume i satnicu za novu sezonu, u kojoj nema velikih promjena i utrke koje su se održavale i prošle sezone će se održati u istom terminu. Prva utrka sezone, VN Australije će početi u 6 ujutro po hrvatskom vremenu, dok će se utrka u Bakuu, koji je dobio ulogu da od ove godine ponovo ugošćuje VN Europe, održati 19. lipnja s početkom u 16 sati po našem vremenu, a u 18 sati po lokalnom vremenu. S obzirom na to da u Azerbejdžanu, u to doba godine sunce zalazi oko 21 sat navečer, za očekivati je da gledamo kadrove sunca nisko na horizontu.

Još jedna tema, koja je ovim priopćenjem FIA-e ponovo postala aktivna je poklapanje vikenda održavanja VN Europe s utrkom Le Mans 24 sata. Ako želite gledati start legendarne utrke, morat ćete propustiti kvalifikacije koje će se održati u isto vrijeme 18. lipnja, dok će se start VN Europe poklapati sa završnicom Le Mansa. Podsjetimo, vodstvo WEC-a, serija u sklopu koje se održava utrka Le Mans 24h je još prošle godine osudilo Ecclestonea za “očit napad” na Le Mans, ali kalendar koji tada bio tek predložen i postojala je mogućnost promjene se ipak nije mijenjao.

Zadnji donatori:
jenson
zekohonda

Patreoni:
lukarak
Become a Patron!

Bok , F1puls autori su dosad napisali 10063 vijesti i tekstova. Ako cijeniš što radimo svaki dan već 8 godina, podrži nas
💳 kreditnom karticom, PayPalom ili Revolutom.
Više informacija »

David Vidović
Pulsmedia autor
320 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Više o temi: #FIA#VN Europe 2016.

Komentiraj

3 komentara

 1. Honda zekohonda Donator Prikaži

  mrš bernie u 3pm!


  0

  0
 2. Pirelli Hard Monty Prikaži

  Bolje nije moglo.Utrka će se održati u sumrak Formule 1! :P


  0

  0