Dnevna zagonetka
Dnevna zagonetka

Williams će u Barceloni predstaviti novi FW38

Marko Rakić

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Najnovije s foruma

Forum portala je otvoren samo za članove. Molimo, registrirajte se.

Williams će u Barceloni predstaviti novi FW38

Marko Rakić

Williams FW37

Nakon što je prošle godine njihov FW37 predstavljen u magazinu F1Racing 10-ak dana prije prvih testiranja, Williams će to ove godine odraditi na sam dan prvog testa, tj. 22. veljače na stazi Circuit de Catalunya u Španjolskoj. Predstavljanje neće biti spektakularno, već onakvo kako smo imali prilike vidjeti zadnjih godina, kratko uz intervjue šefova i vozača.

“Nećemo imati nikakvo ušminkano ili glamurozno predstavljanje, jednostavno ćemo predstaviti naš bolid 22 veljače u Barceloni”, kratko je priopćio Rob Smedley.

Većina momčadi će pratiti ovakvo predstavljanje bolida. McLaren je uvijek imao prezentaciju bolida u Wokingu, i to je već nekakva tradicija. Ferrari također uvijek predstavlja par dana prije testiranja, ali već dvije godine nije napravljena nikakva prezetnacija, već puštanje studijskih fotografija na internet. Prošle godine prije testiranja su predstavili još Lotus, Sauber i Toro Rosso.

Zadnji donatori:
Vordas
zekohonda

Patreoni:
lukarak
Become a Patron!

Bok , F1puls autori su dosad napisali 10056 vijesti i tekstova. Ako cijeniš što radimo svaki dan već 8 godina, podrži nas
💳 kreditnom karticom, PayPalom ili Revolutom.
Više informacija »

Marko Rakić
Pulsmedia autor
1198 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj