Toto Wolff: Susie bi bila savršena za osrednju momčad

Izdvojeno

David Vidović

Prije 8 godina 1 min 1 komentara

Toto Wolff

Toto Wolff

Toto Wolff, šef Mercedesa i suprug Susie Wolff je izjavio kako bi njegova supruga bila savršena za momčad iz sredine grida, samo da je dobila pravu šansu u Formuli 1. Susie je u Williamsu provela prethodne tri godine prije okončavanja karijere, a prethodno je provela 7 sezona u njemačkom DTM-u gdje je u 72 utrke osvojila svega 4 boda, tako što je dva puta završila sedma. U Williamsu je u nekoliko navrata vozila prvi slobodni trening, ali nikada nije išla dalje od toga. Krajem prošle godine je objavila da završava svoju karijeru.

“Žao mi je što nikada nije dobila šansu da se utrkuje, jer sam uvjeren da je dobra za momčad iz sredine grida. A bilo bi dobro za Formulu 1 da ima ženskog vozača, jer bi mediji koji inače ignoriraju motosportove posvetili više pažnje Formuli 1. Šteta, ovo je propuštena prilika,” izjavio je Wolff za Tiroler Tageszeitung.


Odgovor

1 komentar

  1. Sebastian Vettel
    mzf1 Prikaži

    Da li će se F1 ikad oporaviti od takvog gubitka. Papčino. Ovim debilima izgleda nikad neće pasti na pamet da je upravo takav način razmišljanja spustija popularnost F1. Tamo moraju biti najbolji a ne najfotogeničniji i najveći redikuli. Ako je samo popularnost i broj klikova važan za F1 problema nema, dovedite Kim Kardashian i slične spodobe uredno ih platite i svi će vas pratiti, ili neće.


    0
    0

    0

Bok, internet se promijenio. Sadržaj, vrijeme, znanje i rad uložen u portal koštaju i bez vaše pomoći - ove zajednice više ne bi bilo.

Ako cijeniš što radimo svaki dan već 8 godina, podrži nas tako da postaneš pretplatnik ili doniraš iznos po volji.

Pretplati se Doniraj jednokratno

Stvaramo uspomene zajedno!

Formula 1 je najbrže rastući sport na planetu, a Pulsmedia najaktivniji hrvatski sportski portal.

Kontaktiraj nas

Medijska prava

Sve fotografije vlasništvo su ekipa Formule 1 ili Pirelli media centra.

© Pulsmedia, guramo od 2015.