F1 prekida sponzorstvo sa Mumm šampanjcem

Luka Maloić

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Najnovije s foruma

Forum portala je otvoren samo za članove. Molimo, registrirajte se.

F1 prekida sponzorstvo sa Mumm šampanjcem

Luka Maloić

formula_1-809297_800x450

F1 nakon 15 godina prekida sponzorski ugovor sa “Mumm” brendom šampanjca, koji je bio glavna zvijezda ludih proslava na postoljima. Mumm će i dalje ostati prisutan u svijetu motorsporta, ali ne više u F1 već u Formuli E. Pernod Ricard, vlasnik brenda Mumm u svojoj izjavi navodi :

“Veoma smo ponosni na našu prošlost i sjajnih 15 godina suradnje kao službeni šampanjac Formule 1. Naša misija je stalno inovirati, istraživati i pomicati granice, upravo smo odabrali istražiti jednu takvu novu mogućnost – Formula E, električne utrke. Ova serija se usko veže uz naše vrijednosti i predstavlja prirodnu evoluciju u motorsportu.”

Formula E je tako barem preuzela šampanjac Formuli 1. Je li na redu nešto drugo?

Podrži nas

Zadnji donatori:
DrWho

Top donatori:
Jester
Crash
wapi

Ako cijenite što radimo već 7 godina, podržite nas iznosom po volji ovdje.

Luka Maloić
Pulsmedia autor
348 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Više o temi: #Formula 1

Komentiraj

2 komentara

  1. Chase Carey hattrick Donator Prikaži

    Koji će sad biti.. Moët Hennessy? :D


    0

    0