Ništa od suradnje Aston Martina i Force Indije

David Vidović

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Najnovije s foruma

Forum portala je otvoren samo za članove. Molimo, registrirajte se.

Ništa od suradnje Aston Martina i Force Indije

David Vidović

Sergio Perez, Force India

Sergio Perez, Force India

Od suradnje koja se uveliko iščekivala i koja je već bila potvrđena ipak neće biti ništa. Glavni operativni direktor Force Indije, Otmar Szafnauer, potvrdio je za Autosport da do suradnje za sada neće doći, ali su opcije još uvijek otvorene i postoji mogućnost da ime Aston Martin u Formuli 1 vidimo idućih godina. Kako Szafanuer tvrdi, pregovori nisu propali i još uvijek su aktivni za 2017. i nadalje, ali 2016. momčad će nastaviti nositi ime Force India i neće biti povezana s britanskim proizvođačem automobila.

“Suradnja se najvjerojatnije neće dogoditi 2016., ali ostajemo u kontaktu. Laskavo je za našu momčad da ime poput Aston Martina pregovara s nama, želi surađivati i zajedno s nama ući u Formulu 1. Naša priča još nije gotova. Oni imaju veliku inicijativu, i trenutno rade na svojim automobilima. Oni su velika kompanija koju čekaju dobra vremena u budućnosti, i nikada ne znate kada će se odlučiti da iskoriste Formulu 1 kao marketinšku alatku. Tako da mislim da se naša suradnja neće dogoditi 2016., ali nadalje je sve moguće.”

Zadnji donatori:
288GTO
Vordas
dalmat

Top donatori:
wapi
Jester
Crash

F1puls autori su dosad napisali 9621 vijesti i tekstova. Ako cijenite što radimo svaki dan već 8 godina, podržite nas
💳 kreditnom karticom, PayPalom ili Revolutom.
Više informacija »

David Vidović
Pulsmedia autor
320 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj