Pirelli još čeka za ugovor od 2017. do 2019.

Marko Rakić

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Najnovije s foruma

Forum portala je otvoren samo za članove. Molimo, registrirajte se.

Pirelli još čeka za ugovor od 2017. do 2019.

Marko Rakić

Pirelli

Autosport obavještava kako Pirelli i dalje nije uspio sklopiti ugovor s FIA-om za sezone 2017., 2018. i 2019. Paul Hembery je povodom toga dao izjavu:

“Zaključili smo ugovorm s FOM-om te odvjetnici trenutno rade svoj posao. Ali, još uvijek čekamo da FIA napravi nešto. Očekivali smo da će to već biti gotovo. Vidjet ćemo što će se zbivati sljedežih mjeseci.

“Krećemo se prema naprijed s planovima za 2017. Nismo dobili nikakvu obavijest zbog čega bi zaustavili projekt na kojem radimo oko toga. Ali, tu je očito formalni aspekt u kojem bilo koja strana može otići.”

“Zamoljeni smo da prezentiramo neke tehničke podatke za opterećenje novih guma pod uobičajenim režimom rada. Bilo je nekih glasnina da nećemo moći napraviti gume koje će morati izdržati 50% veće opterećenje, no naravno da možemo. Morate samo promjeniti radne uvjete, što naravno uključuje i zračnu kapsulu koja se nalazi u gumi.”

“I dalje je pravi problem pitanje performansi, jer ljudi i dalje pričaju o četiri sekunde prednosti naprema bolidima iz 2015. godine. Ali s razvojem pogonske jedinice i aerodinamike, 4 – 5 sekundi je i dalje realan cilj.”

Podrži nas

Zadnji donatori:
DrWho

Top donatori:
Jester
Crash
wapi

Ako cijenite što radimo već 7 godina, podržite nas iznosom po volji ovdje.

Marko Rakić
Pulsmedia autor
1197 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Više o temi: #Pirelli

Komentiraj

1 komentar

  1. Ross Brawn Tuzlaensis Prikaži

    Nadam se da nećete ni sklopiti


    0

    0