08 Štajerska – live chat
08 Štajerska – live chat

Bottas: Možda me incident s Raikkonenom učinio agresivnijim

Marko Rakić

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Najnovije s foruma

Forum portala je otvoren samo za članove. Molimo, registrirajte se.

Bottas: Možda me incident s Raikkonenom učinio agresivnijim

Marko Rakić

Valtteri Bottas

Valtteri Bottas misli da je agresivniji stil, kojeg je pokazao krajem ove sezone, način na koji mora ubuduće voziti ako želi postići nešto značajnije. Finac je poznat kao relativno miran vozač, koji iza sebe nije imao mnogo incidenata, a dva sudara s Raikkonenom su bila velika promjena. Nakon što ga je Raikkonen na VN Rusije izbacio iz utrke u zadnjem krugu, nešto slično je Bottas napravio u Meksiku, kada je svog sunarodnjaka izbacio sa staze u jednom od dvoboja. Mnogi su Kimijev potez u Rusiji nazvali preoptimističnim, a na pitanje je li ga taj incident prisilio na drugačiji pristup, Bootas je kratko odgovorio: “Možda.”

Jasno je da se Fincu nimalo nije svidio potez Ferrarijeva vozača, koji mu je iz ruku izbio gotovo sigurno treće mjesto.

“Moguće je da sam u zadnjih nekoliko utrka postao agresivniji, ali sam poznat kao konzervativan vozač koji uvijek završava utrke. Potrebno je kalkulirati rizik, no mislim da ne treba stalno popuštati. Htio sam se boriti za svaku poziciju i dokazati da se mogu snažno boriti, što sam i pokazao. Sezona nije bila sjajna, ali sada sam siguran da u nekim situacijama neću popuštati.”

Podrži nas

Zadnji donatori:
Jhkuiz5 i zekohonda

Top donatori:
Jester
Crash
wapi

Ako cijenite što radimo već 7 godina, podržite nas iznosom po volji ovdje.

Marko Rakić
Pulsmedia autor
1197 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Više o temi: #Bottas#Raikkonen

Komentiraj