08 Štajerska – live chat
08 Štajerska – live chat

Toro Rosso ostaje bez sponzora CEPSA?

Marko Rakić

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Najnovije s foruma

Forum portala je otvoren samo za članove. Molimo, registrirajte se.

Toro Rosso ostaje bez sponzora CEPSA?

Marko Rakić

STR10- Lifestyle

Izgleda kako bi naftna kompanija CEPSA, najveći sponozor ekipe Toro Rossa, mogla prestati sponzorirati ekipu za ovu sezonu, nakon što su u suradnju ušli 2011. godine. Dio jednog članka na službenoj stranici CEPSE također sugerira da bi partnerstvu mogao doći kraj.

“Svi u kompaniji su ponosni jer smo pomogli Carlosu Sainzu da dođe do svog cilja, Formule 1.”

Vijest je došla od španjolskog dnevnika Marce, u kojoj se spominje da će CEPSA otkazati ovo sponozorstvo zbog kraljevskog kluba – Real Madrida. Carlos Sainz se probijao kroz niže serije uz svog domaćeg sponzora, te je nakon nekoliko godina natezanja s Red Bullom ipak uspio doći do željene pozicije. Karijera Španjolca trenutno nije pod upitnikom, no bit će zanimljivo pratiti što će se dogoditi za sljedeću sezonu.

Podrži nas

Zadnji donatori:
Jhkuiz5 i zekohonda

Top donatori:
Jester
Crash
wapi

Ako cijenite što radimo već 7 godina, podržite nas iznosom po volji ovdje.

Marko Rakić
Pulsmedia autor
1197 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Više o temi: #Toro Rosso

Komentiraj

3 komentara

  1. Juan Manuel Fangio Estoril Prikaži

    Nadam se da Carlosovo mjesto nije ugroženo. Zaista bi bila šteta da ga izbace iz ekipe.


    0

    0