Gazzetta dello Sport: Monza je “spašena”

Marko Rakić

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Najnovije s foruma

Forum portala je otvoren samo za članove. Molimo, registrirajte se.

Gazzetta dello Sport: Monza je “spašena”

Marko Rakić

Monza

Kao što svi znamo, Monza je zadnjih godina u škripcu što se tiče isplata hosting pristojbi za održavanje utrke. Sve se zakuhalo ove godine, kada je Bernie rekao da bi vrlo vjerojatno mogli ostati bez Monze u kalendaru, s obzirom da promotori staze nisu bili spremni platiti preveliki iznos koji on traži. Talijanska Gazzetta piše da su problemi riješeni, te da ne bi više trebali strahovati za legendarnu stazu, tzv. hram utrkivanja.

Odluka je to talijanskog senata, koji je sada odobrio Autoklubu Italija da koristi sredstva iz javnog profita, dok je do sada ta firma mogla uzimati novac samo od prodaje karata.

“Sporazum s Bernijem je već gotova stvar, utrka je spašena i bit će održana. Sada se moramo usredotočiti na nekoliko detalja i trajanje ugovora”, izjavio je Sticchi Damiani (predsjednik Autokula Italija) za Gazzettu dello Sport.

Nautknuo je i da bi novi ugovor trebao vrijediti minimalno do 2020. godine, a postoji opcija i za još dvije godine.

Podrži nas

Zadnji donatori:
288GTO
Vordas
dalmat

Top donatori:
wapi
Jester
Crash

F1puls autori su dosad napisali 9615 vijesti i tekstova. Ako cijenite što radimo svaki dan već 8 godina, podržite nas
💳 kreditnom karticom, PayPalom ili Revolutom.
Više informacija »

Marko Rakić
Pulsmedia autor
1198 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Više o temi: #Monza

Komentiraj

1 komentar

  1. Emerson Fittipaldi diesel Prikaži

    Teško je bilo očekivati da će baš tako otkantati Monzu, pa nije to Koreja.
    Onda bi možda mogao i otići tamo 2017. kada dođu brži i ljepši bolidi.


    0

    0