07 Francuska – live chat
07 Francuska – live chat

Ferrari dobro napreduje nakon Marchionneove revolucije

Tomislav Gogić

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Najnovije s foruma

Forum portala je otvoren samo za članove. Molimo, registrirajte se.

Ferrari dobro napreduje nakon Marchionneove revolucije

Tomislav Gogić

111

Revolucija koju je započeo Sergio Marchionne trenutno ide točno po planu. Nakon lošeg Ferrarijevog ulaska u novu turbo V6 eru, šef Fiat Chrysler bio je pokretač velikih promjena u Maranellu. Marchionne je došao na test u Barceloni tijekom vikenda i ustvrdio da je Ferrari napravio napredak s puno konkurentnijim bolidom za 2015.

“Ono što vidimo rezultat je rada tima koji sada ima jasna ciljeve i sredstva za njihovo postizanje. To će malo potrajati, čak i na prvoj utrci biti će teško odrediti koje su prave mogućnosti našeg bolida. Možda ćemo morati čekati do povratka ovdje (Barcelona) na VN Španjolske.”

Mediji su već pozdravili dolazak novog Ferrarijevog karizmatičnog šefa Maurizia Arrivabenea koji je zamijenio tajanstvenog Marca Mattiaccia.

“Moramo ponovno uspostaviti povjerenje i mir jer smo imali nekoliko godina koje nisu bile najsretnije. Moramo napraviti sve to i mi se uzdižemo uz obaveznu poniznost jer nemamo čime biti arogantni”, izjavio je Arrivabene

Međutim, vrlo je obećavajući novi SF15-T u rukama Sebastiana Vettela i Kimia Raikkonena.

“Mislim da dobivamo rezultate u skladu s očekivanjima inženjera ali moramo pričekati utrke. Međutim, Raikkonenovo neuobičajeno nasmijano ponašanje je velik korak naprijed. Mislim da je važna stvar bila uvjeriti F1 komisiju da se tokeni mogu koristiti tijekom sezone, prema našem tumačenju pravila. To je vrlo važan rezultat.”

Međutim, još je važnije bilo završiti nesretnu 2014. godinu i usmjeriti Ferrari na jedinstven put u budućnosti.

“Tim je u redu. Razumijemo gdje se sada nalazimo tako da je sljedeća stvar shvatiti gdje se nalaze naši protivnici.”

Podrži nas

Zadnji donatori:
Jhkuiz5 i zekohonda

Top donatori:
Jester
Crash
wapi

Ako cijenite što radimo već 7 godina, podržite nas iznosom po volji ovdje.

Tomislav Gogić
Pulsmedia autor
16 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Više o temi: #Ferrari#Marchionne

Komentiraj