Hamilton: Na tronu ima mjesta samo za jednog

Izdvojeno

Marko Rakić

Prije 8 godina 1 min 15 komentara

Mercedes, Hamilton, Rosberg

U prošle dvije sezone smo se nageldali podbadanja između Nice Rosberga i Lewisa Hamiltona, te izgleda kako je to i dalje aktualno oružje. Sada Lewis ponovno podsjeća na svoje “siromašne” dane u djetinjstvu, te Rosbergove mladosti kada nije morao mariti za ništa jer mu je sve bilo servirano. Timski kolege se poznaju već skoro 20 godina, i bili su (barem su tako isticali) vrlo dobri prijatelji do 2014.

“Kada sam imao 13 godina, išao sam se utrkivati u Italiju. On (Rosberg) je tada bio zlatno dijete. On bi stigao u helikopteru i imao bi sve najbolje. Ali, postali smo prijatelji nakon prve zajedničke utrke, kada je on cijelo vrijeme vodio, a ja sam ga prešao u zadnjem krugu. Sada smo u Formuli 1, i on, naravno, želi postaviti neki rekord. Ali, na tronu ima mjesta samo za jednog.”

 


Odgovor

15 komentara

  1. Ayrton Senna
    cenki95 Prikaži

    Ovaj naslov me podsjeća na onu pjesmu od Colonie. :D


    0
    0

    0
  2. Fernando Alonso
    Alonso king Prikaži

    Jao ova njihova prepucavanja tko je bolji a tko losiji su ono…prosle godine je bilo borbe na stazi a ov godine samo borbe rijecima.Iskreno hamilton me razocarao ove sezone.Odlicno je vozio ali ga je ocito slava malo pukla.Ono schumacheru (ako je istina) pa kvaliteta trofeja pa one bitke u kojima se button odlucio ubaciti…Meni iskreno ovdje vise i nije bitno tko je bolji jer je ionako jedini razlog voznje f1 novac a to je i dijelom unistilo f1


    0
    0

    0
  3. Mercedes
    Jester Donator Prikaži

    Čovjek bi pomislio da si uz toliko love može priuštiti dobrog PR-a koji bi pričao umjesto njega. Ili barem da mu filtrira količinu gluposti koje izjavljuje.


    0
    0

    0
  4. Michael Schumacher
    karte_m0lim Donator Prikaži

    Hamsta je prirodno brzi.. Sto to tocno znaci?
    To znaci da mu je izmedju usiju prazno te samim time ima nize teziste…


    0
    0

    0
  5. Mclaren
    KERS Prikaži

    Kak sporo ide ovaj brojac vremena do prve utrke….trebali bi vise bilo kakvih vijesti iz F1 svijeta prenijeti pa da se malo koljemo sa kojekakvim komentarima…brze ce vrijeme proci.. :)


    0
    0

    0
    • Dietrich Mateschitz
      Ante Vetma glavni urednik Prikaži

      Sezona prođe za tren, a onda kao tri godine do iduće utrke :( Što se tiče F1pulsa, spremamo neke tekstove kroz naredne dane, a onda kroz koji tjedan stiže redizajn portala. Za naš rođendan i jedan specijal mali. :)


      0
      0

      0
      • Mclaren
        raca Prikaži

        Joj Ante, nemoj. Dobro je ovako. Zbog redizajna GP1 i još nekih stvari, ostao sam samo na ovom portalu. Bojim se da se nešto i tu ne smrda


        0
        0

        0
      • Dietrich Mateschitz
        Ante Vetma glavni urednik Prikaži

        Haha suosjećam :D Ali nema straha, ja sam radio stari GP1 (onaj prije ovog novog) i ovaj F1puls, pa neće ni novi Puls biti gori. :)


        0
        0

        0
      • Mclaren
        raca Prikaži

        Ne trebaš suosjećati. Sasvim mi je dobro samo tu. Ne bih imao ništa protiv ni sa starim dizajnom GP1. Tamo je bilo dobro što se moglo vidjeti sve napisane komentare i zadnjih 20 postova na forumu, pp. Ipak, ostavio si mi vjeru da će biti sve ok


        0
        0

        0
  6. Fernando Alonso
    Mr.Spaceguy Donator Prikaži

    Dobijes dojam kao da je Hamiltonu cilj u zivotu biti bolji i bogatiji od Rosberga. “On bi stigao u helikopteru i imao sve najbolje”. Njemu smeta što je rosberg za rođendane dobivao play statione a one plišane medvjede.


    0
    0

    0

Stvaramo uspomene zajedno!

Formula 1 je najbrže rastući sport na planetu, a Pulsmedia najaktivniji hrvatski sportski portal.

Kontaktiraj nas

Medijska prava

Sve fotografije vlasništvo su ekipa Formule 1 ili Pirelli media centra.

© Pulsmedia, guramo od 2015.