07 Francuska – live chat
07 Francuska – live chat

Ivan Blažičko: www.f1puls.com – sretno!

Ivan Blažičko

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Najnovije s foruma

Forum portala je otvoren samo za članove. Molimo, registrirajte se.

Ivan Blažičko: www.f1puls.com – sretno!

Ivan Blažičko

F1puls.com

Od trenutka kada je neka mudra glava odlučila da utrke Formule 1 nisu sadržaj primjeren javnoj TV kući, najatraktivniji tehnički sport počeo je svoje pečalno lutanje hrvatskim TV kanalima. Hrabar, ali nedovoljno promišljen privatni pokušaj, nije završio dobro, ali, uz brojne kontroverze, iznjedrio je i iznimno pozitivnu priču vezanu uz web portal GP1 – sjajnu ekipu mladih ljudi, zaljubljenika u Formulu i ostale granske sportove, koji su u dvije godine uspjeli izgraditi jedan od najrelevantnijih stručnih web portala na hrvatskom jeziku. Neki od suradnika tog portala okušali su se i kao komentatori, a najboljeg od njih, profesora glazbe, Antu, nisam uspio nagovoriti. Kako se mijenjao fokus vlasnika GP1 portala, tako su odlazili i suradnici, tako je portal gubio i izgubio važnost. Sada, u osvit nove sezone koja donosi i tektonske promjene vozačkih postava, koju otvara vijest o teškom izlijetanju Fernanda Alonsa, ekipa se vraća. Hrvatska ponovo dobiva portal na kojem će pisati zaljubljenici u Formulu 1, uglavnom mladi, školovani i stručni ljudi. www.f1puls.com mjesto je na kojem ćete pronaći sve ono najvažnije o F1, vijesti, izvještaje, osvrte. Ante Vetma i ekipa njegovih suradnika jamac su da se o sportu neće pisati senzacionalistički, s vrištećim naslovima, samo da bi ste vi kliknuli, a da pritom sadržaj nema veze s „vabilicama“ iz naslova. Sa željom da vas se što više okupi na www.f1puls.com i da portal postane važno referentno mjesto za teme iz dragog nam sporta, te s vjerom da su radni rezervoari puni goriva – sretno!

P.S. – i neću odustati, za Antu je otvoreno mjesto, nadam se da ćete vrlo brzo čuti i njegov glas!

Ivan Blažičko

Podrži nas

Zadnji donatori:
DrWho i Jhkuiz5

Top donatori:
Jester
Crash
wapi

Ako cijenite što radimo već 7 godina, podržite nas iznosom po volji ovdje.

Pulsmedia portal
Pulsmedia autor
153 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Više o temi: #Blažičko#F1puls

Komentiraj

1 komentar

 1. Chase Carey hattrick Donator Prikaži

  Nadasve lijep komentar.. jedan veliki lajk Blažu.
  btw.. mogla bi pasti koja suradnja sa TV kućom koja prenosi F1, ili nekim od popuralnih news portala tipa 24sata, SN-a, možda i šire u regiji… kako bi se što više na kvalitetan način popularizirao ovaj brzi i atraktivan sport, te se također pročulo za ovo novo lijepo mjesto na F1 regionalnoj sceni.
  :cheer: :cheer: :cheer: :cheer:  1

  0