F1puls dio troškova podmiruje prikazom reklama. One nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da na ovoj stranici onemogućite AdBlock. Hvala.

Ron Dennis traži nove investitore

Marko Rakić

Korisnički panel

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Najnovije s foruma

Forum portala je otvoren samo za članove. Molimo, registrirajte se.

rhgmDDjsSPe9MT5GOvfX_McLaren-Honda

Nakon iznimno teške godine, Ron Dennis se bacio na traženje novih investitora za McLaren. Povećanje budžeta je ono što hitno treba momčadi iz Wokinga, s obzirom da su ostali bez nekoliko sponozora ove godine. U nepune dvije godine, McLaren je ostao bez 100 mlijuna eura sponzorskog novca, na što nije imuna niti jedna momčad na gridu.

“U povijesti McLarena je uvijek bilo promjena vlasnika, tu nema ništa čudno. Mi dioničari uvijek razmišljamo o rastu. Mercedes i Ferrari su snažni protivnici, i treba nam jaka organizacija s mnogo resursa. Mislim da se sada nalazimo u takvom procesu. Kompleksne stvari iziskuju puno vremena i nikad ne znate hoće li takvo nešto uspjeti. No, ako uspijemo u našem naumu, bit će to veliki korak za McLaren koji ću rado podijeliti s vama.”

McLaren iza sebe ima najgoru sezonu od postojanja, točnije od 50 sezona u kojima je sudjelovala slavna momčad. Također, ovo je druga sezona u tri godine da McLaren nije osvojio pobjedničko postolje.

Podrži nas

Naš zadnji Donator je: AlkY.

Najveći donatori: Jester, CrashOverride, wapi

Zajedno smo od veljače 2015. godine. Donirajte i vi iznos po volji na PayPal.

Marko Rakić
Pulsmedia autor
1193 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj

1 komentar

  1. Maurizio Arrivabene Kuštelaar Prikaži

    Alonso i cestovna vozila…nista drugo McLarenovo nije zanimljivo potencijalnim investitorima


    0

    0