Neimenovani šef momčadi: Mercedes bi zaista mogao otpustiti Lewisa

Izdvojeno

Ante Vetma

Prije 8 godina 2 min 18 komentara

Lewis Hamilton, Mercedes

Neimenovani šef ekipe u Formuli 1 misli da u Mercedesu ozbiljno razmišljaju o otpuštanju trostrukog svjetskog prvaka iz momčadi! Naime, nedavno je Toto Wolff komentirao da će morati napraviti nešto po pitanju vozačke postave ako se tenzije ne smanje, a u posljednjem dijelu sezone Nico Rosberg je izgledao puno uvjerljivije. Naravno, teško je zaključiti radi li se jednostavno o gubitku motivacije čovjeka koji je već osigurao naslov ili je Rosberg pronašao neku novu formu.

Ovog vikenda Lewis je na Snapchat društvenoj mreži objavio video selfie na kojem je očito u alkoholiziranom stanju uz poruku:

“Popili smo puno votke.”

Šef ekipe koji je ostao anoniman kaže:

“Lewis je komplicirana kombinacija osobe koja je samopouzdana i u isto vrijeme nesigurna. Ima nevjerojatan fokus pa može odvojiti ono što radi van bolida od onog što radi na stazi. Ali, vozi za ekipu kojoj nije svejedno gledati što radi van staze.”

“Na najvišim razinama Mercedesa nalaze se izuzetno korektni Nijemci koji ne vole ono što vide u ovom trenutku,” izjavio je za Londonski Times.

Teško povjerovati da bi Mercedes zaista mogao otpustiti čovjeka koji im je donio dva naslova – pa se čini vjerojatnije da se ipak radi o igrama unutar momčadi kako bi obuzdali svoja dva vozača.

Suprotno mišljenju anonimnog izvora koji “poznaje Lewisa od djetinjstva”, Toto Wolff je demantirao ta nagađanja rekavši:

“Često zamišljamo kakav bi idealan vozač bio, pa mislimo da bi trebao biti u krevetu u 22 sata i izbjegavati zabave ili putovanja po svijetu. Dok god Lewis daje dobre performanse u bolidu – za nas nema problema.”


Odgovor

18 komentara

  1. Pirelli Hard
    Monty Prikaži

    Bla bla?Trkelj,piskum driskum,kre kre,bla.Bla! :facepalm:


    0
    0

    0
  2. Marlon Brando Prikaži

    Ovaj članak je proljev dana. Anonimni šef se javio engleskim tabloidima? Mora da je istina. :O


    0
    0

    0
  3. Marlon Brando Prikaži

    Koga bi vi ostavili u momčadi – sterilnog, povučenog vozača ili trostrukog svjetskog prvaka koji je trenutno treći vozač SVIH vremena po broju pobjeda i donosi vam nevjerojatnu reklamu u svijetu?

    Samo pitam. Bezveze.


    0
    0

    0
  4. Mercedes
    hrcfaca Prikaži

    Ma da našao se neki pametnjaković i sad kupi jeftine poene na svoju izjavu. To je ko da ja imam dva auta i jedan je najbolji, a drugi osrednji i odlučim se prodati ovog najboljeg (najbrži, najpoouzdaniji, itd). Ma daj si pukni u glavu.


    0
    0

    0
  5. FO108F Prikaži

    Ovo neću ni komentirati!


    0
    0

    0
  6. Honda
    zekohonda Donator Prikaži

    anonimni izvor koji poznaje lewisa od djetinjstva…samo mi ron pada na pamet. :)


    0
    0

    0
  7. Fernando Alonso
    Mr.Spaceguy Donator Prikaži

    Ne otpustiti nego dati Rosbergu jedno prvenstvo. Ipak je on zajedno s šumijem razvijao bolide a Lewis pobrao šlag na torti.


    0
    0

    0
  8. Maurizio Arrivabene
    Kuštelaar Prikaži

    Vuku se ovdje neke paralele da Lewis je bolji vozac pa nema logike njega poterat, pa onaj drugi ima dva auta, jedan solidan drugi najbolji, pa nije logicno da proda ovog najboljeg….djeco draga, uopce nije bitno koliko je Hamilton bolji od Rosberga! Dok god Mercedes ima najbolji auto, mogu unutra sjedit Luca Badoer i Gaston Mazzacane, i borit ce se za titule…tako da, teranjem Lewisa, Mercedes nece ostat bez naslova, Rosberg ce ga osvojit, a ovaj drugi ce donjet dovoljno bodova za momcadski naslov, i rijesen problem! Logika na koju se ovdje pozivate je izvucena iz potpuno pogresne pocetne pretpostavke!


    0
    0

    0
    • Bernie Ecclestone
      Dani Donator Prikaži

      Pa nije ni tvoja baš pretjerano točna jer si kao početnu pretpostavku uzeo da će mercedes i dalje imati dominantni bolid. Kao što smo vidjeli ferrari grabi prema naprijed i ne bi se čudio da dostignu mercedes. Koliko je pametno tada ostaviti Rosberga ne bih znao reći.


      0
      0

      0
  9. Sebastian Vettel
    senja Prikaži

    Donio im dva naslova. Pa ko im nebi donio? Svaki profesionalni vozač bi to uradio u njihovim bolidima u protekle dvije sezone.


    0
    0

    0
  10. Mclaren
    KERS Prikaži

    Nis..mislim da je najbolje da ostane jos godinu u Mecki i proba osvojiti jos jedan naslov a onda neka dode natrag u svoj brlog i neka bas on bude taj koji ce 2017g. odvesti Hondu i Mclaren tamo gdje i pripadaju, na vrh naravno…


    0
    0

    0

Stvaramo uspomene zajedno!

Formula 1 je najbrže rastući sport na planetu, a Pulsmedia najaktivniji hrvatski sportski portal.

Kontaktiraj nas

Medijska prava

Sve fotografije vlasništvo su ekipa Formule 1 ili Pirelli media centra.

© Pulsmedia, guramo od 2015.