Davidson: Hamilton mora vjerovati svojoj momčadi

Izdvojeno

Marko Litvić

Prije 1 godinu 2 min 1 komentara

Bivši vozač Formule 1 i današnji stručni komentator Sky Sports F1, Anthony Davidson ususret VN Australije rekao je kako bi Lewis Hamilton trebao vjerovati svojoj momčadi, a ne pod impulsom otići u neku drugu momčad.

„Rekao bih mu da ne reagira poput Fernanda Alonsa jer njemu to nije polazilo za rukom sve do zadnjeg prelaska u Aston Martin. Jednostavno – neka vjeruje svojoj momčadi i stvari mogu krenuti na bolje.“

Hamilton je dosad u karijeri vozio samo za dvije momčadi; McLaren i Mercedes te njegov sunarodnjak vjeruje kako će ostati na tom broju.

„Bio bih jako iznenađen da sad promijeni momčad. Suradnja s Mercedesom traje praktički od njegovih dana u kartingu. Polako dolazi do trenutka u kojem mora odlučiti što će raditi kasnije u životu u slučaju da se povuče. On bi mogao biti Mercedesov ambasador do kraja života.

Zapravo, postavit ću to ovako: više bi me iznenadilo da promijeni momčad nego da otiđe iz Formule 1. No, već nam je nekoliko puta rekao kako će ostati dok ne osvoji svoj osmi naslov. Mercedes je momčad koja je osam puta u nizu osvojila naslov prvaka konstruktora, tako da ako ijedna momčad može poboljšati svoju formu, to je Mercedes.“

Anthony Davidson

Momčad Mercedesa trenutno se nalazi na drugoj poziciji u poretku konstruktora s 38 bodova, isto koliko ima i Aston Martin.


Odgovor

1 komentar

  1. Fernando Alonso
    junior Prikaži

    Slažem se jer Mercedes nije nered od ekipe gdje se ne zna ko šta radi nego jednostavno nish napravili dobar bolid. A s obzirom da realno nema bolje alternative osim Red Bulla svaki prelazak u drugu momcad ga vodi opet na isto.
    Ko da ima neki prosjecan auto. Nekad se kvari i nije nešto, al barem zna mane, vrline i mogucnosti tog auta kao sto zna mogucnosti ekipe iz Mercedesa.
    Realnost je da se ne mogu svi dobro vozaci u ovom trenutku boriti za velike bodove. Donedavno je to bio Alonso u Mclarenu, Vettel u Astonu itd


    0
    0

    0

Bok, internet se promijenio. Sadržaj, vrijeme, znanje i rad uložen u portal koštaju i bez vaše pomoći - ove zajednice više ne bi bilo.

Ako cijeniš što radimo svaki dan već 8 godina, podrži nas tako da postaneš pretplatnik ili doniraš iznos po volji.

Pretplati se Doniraj jednokratno

Stvaramo uspomene zajedno!

Formula 1 je najbrže rastući sport na planetu, a Pulsmedia najaktivniji hrvatski sportski portal.

Kontaktiraj nas

Medijska prava

Sve fotografije vlasništvo su ekipa Formule 1 ili Pirelli media centra.

© Pulsmedia, guramo od 2015.