07 Francuska – live chat
07 Francuska – live chat

Sauber sklopio novi sponzorski ugovor

Marko Rakić

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Najnovije s foruma

Forum portala je otvoren samo za članove. Molimo, registrirajte se.

Sauber sklopio novi sponzorski ugovor

Marko Rakić

Monisha Kaltenborn

Riječ je o tvrtci Malbuner, obiteljskom biznisu pozicioniranom u maloj državi Lihtenštajn, a glavna djelatnost im je proizvodnja mesnih prerađevina. Osnovana 1970. kao mikro firma, danas broji čak 1800 zaposlenih. Alexander Ospelt, predsjednik firme rekao je nekoliko riječi prilikom potpisivanja ugovora:

“Imamo mnogo zajedničkih vrijednosti i iskustva u dugom vremenskom periodu. Vidimo izvrsnu učinkovitost kod obje strane, stoga se nadam da će ova suradnja izvrsno funkcionirati.”

Malbuner logo će se moći vidjeti na stražnjoj strani DRS poklopca novog Saubera C35. Od ove godine gledamo Sauber u potpuno novim bojama, plavo žutim, zbog novog naslovnog sponzora (Banco do Brasil) kojeg je donio Felipe Nasr.

Podrži nas

Zadnji donatori:
Jhkuiz5 i zekohonda

Top donatori:
Jester
Crash
wapi

Ako cijenite što radimo već 7 godina, podržite nas iznosom po volji ovdje.

Marko Rakić
Pulsmedia autor
1197 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Više o temi: #Sauber

Komentiraj

5 komentara

  1. David Croft Frantic Donator Prikaži

    Marko vraže, stavio si fotografiju sa Monishom……
    :rofl: :rofl:


    0

    0