07 Francuska – live chat
07 Francuska – live chat

Dobre i loše vijesti za Hondu oko zamrzavanja motora

Tomislav Gogić

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Najnovije s foruma

Forum portala je otvoren samo za članove. Molimo, registrirajte se.

Dobre i loše vijesti za Hondu oko zamrzavanja motora

Tomislav Gogić

Jenson Button, McLaren Honda

Jenson Button, McLaren Honda

Vijesti su za Hondu u nedjelju bile i dobre i loše. Dobra vijest je da je McLarenov partner pronašao nova dva dana za razvoj motora prije nego turbo-V6 motori moraju biti homologirani. Na papiru, rok je 28. veljače, što je subota pa FIA-ini inspektori neće biti na dužnosti do ponedjeljka, prenosi Njemački Auto Motor und Sport. Ali, tu je i loša vijest, pogotovo u pogledu McLaren-Hondinih muka s njihovim MP4-30. Ron Dennis se borio za više tokena kako bi Honda mogla mogla razvijati svoju pogonsku jedinicu tijekom 2015. kao i dobavljači iz 2014. – Mercedes, Ferrari i Renault. Međutim, FIA je i dalje ostala čvrsta u svojoj odluci da Hondi dozvoli samo prosječan broj tokena koje ostale momčadi nisu iskoristile do početka utrke u Melbourneu sljedećeg mjeseca. Auto Motor und Sport je citirao svoj pariški izvor:

“Već smo napravili kompromis i Honda bi trebala biti zadovoljna s njim. Ne postoji ništa u pravilima što bi omogućilo Hondi da traži maksimalni broj tokena.”

Podrži nas

Zadnji donatori:
DrWho

Top donatori:
Jester
Crash
wapi

Ako cijenite što radimo već 7 godina, podržite nas iznosom po volji ovdje.

Tomislav Gogić
Pulsmedia autor
16 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Više o temi: #McLaren

Komentiraj