Aston Martin: Našli smo nekoliko malih rupa u pravilniku

Izdvojeno

Lovro Andraka

Prije 1 godinu 2 min 4 komentara

Zamjenik tehničkog direktora Aston Martina Eric Blandin otkrio je kako na novom bolidu britanske momčadi možemo očekivati neke domišljate inovacije.

“Implementirali smo nekoliko domišljatih inovacija na novi bolid – one su šlag na torti”, rekao je Blandin za službenu stranicu tima.

“Dobro ih je imati, ali nisu nužne.”

“Odlično je kada pronađete malu rupu u pravilniku i možete je iskoristiti kao svoju prednost, ali ne možete često bazirati čitav bolid oko toga. Ključno je pogoditi s osnovama, a onda možete dodavati stvari.”

Prema njegovim riječima, AMR23 je gotovo u potpunosti drukčiji od prethodnika, a na predstavljanju koje će se održati 13. veljače u Silverstoneu bit će zaista prezentirana njegova prava verzija:

“Sve što smo saznali zahvaljujući prošlogodišnjem bolidu smo primijenili na ovogodišnji. Toliko toga na AMR23 je novo, potpuno je drukčiji od AMR22. Promijenili smo preko 90% dijelova, a više od 95% aerodinamičkih površina je drukčije.”

“Predstavit ćemo pravi bolid, baš kao što smo učinili prošle godine. Bolid kojeg ćemo predstaviti u našoj novoj tvornici u Silverstoneu 13. veljače bit će pravi AMR23. Nećemo razočarati fanove.”

Bit će ovo treća sezona za ekipu iz Silverstonea kao Aston Martin, u kojoj će pokušati nadmašiti sedmo mjesto u konstruktorskom prvenstvu koje je osvojila dvaput zaredom. U novu sezonu ulaze s jednim novim vozačem – umjesto umirovljenog četverostrukog prvaka Sebastiana Vettela u garaži pored Lancea Strolla sjedit će dvostruki prvak Fernando Alonso.


Odgovor

4 komentara

  1. Fernando Alonso
    Brane FA14 Prikaži

    Stvara se veliki hype oko Astona, a ja se samo nadam da će biti ispred Alpine, za početak bi to bio uspjeh



    17
    17

    0

Bok, internet se promijenio. Sadržaj, vrijeme, znanje i rad uložen u portal koštaju i bez vaše pomoći - ove zajednice više ne bi bilo.

Ako cijeniš što radimo svaki dan već 8 godina, podrži nas tako da postaneš pretplatnik ili doniraš iznos po volji.

Pretplati se Doniraj jednokratno

Stvaramo uspomene zajedno!

Formula 1 je najbrže rastući sport na planetu, a Pulsmedia najaktivniji hrvatski sportski portal.

Kontaktiraj nas

Medijska prava

Sve fotografije vlasništvo su ekipa Formule 1 ili Pirelli media centra.

© Pulsmedia, guramo od 2015.