Ralf Schumacher: Iznenađen sam što je Capito morao otići

Izdvojeno

Marko Litvić

Prije 1 godinu 1 min 2 komentara

Ralf Schumacher za njemački Sky Sports komentirao je iznenadni odlazak Josta Capita s pozicije šefa momčadi Williamsa u ponedjeljak. Kao mogući razlog naveo je nestrpljivost vlasnika momčadi jer je osim Capita momčad Williamsa napustilo još nekoliko zaposlenika, a najistaknutiji od njih je svakako trkaći inženjer Francois-Xavier Demaison.

“Poziciju će upotpuniti netko iznutra, ali sam iznenađen što je Jost morao otići. Mogu zamisliti kako su investitori bili pomalo ljuti i nezadovoljni s napretkom.”

“To se može vidjeti u činjenici što je još važnih ljudi u momčadi također moralo otići. Žao mi je Josta, mislim kako uprava nije bila dovoljno strpljiva. Mislim kako su mu trebali dati više vremena.“

Ralf Schumacher

Schumacher smatra kako su rezultati Williamsa, koji je opet završio na posljednjoj poziciji u poretku konstruktora, bili daleko ispod očekivanja njegova vlasnika, tvrtke Dorilton Capital.


Odgovor

2 komentara

  1. Williams
    Davor13 Prikaži

    Dorilton Capital se moraju naučiti ako želi u Formuli 1 nešto postići da između ostalog moraš imati i strpljenja, a čini se da toga oni nemaju, pa ako žele da se stvari brže odvijaju ka boljem onda neka još više otvore svoj džep i dovuku najbolje inženjere u ekipu i čovjeka koji će je voditi.



    4
    4

    0
  2. Niki Lauda
    wapi Pretplatnik Prikaži

    Ja mislim da su stvari bile obrnute kao što sam napisao u komentaru prije neki dan. Capito je tražio više novca, nije ga dobio, pa je otišao iz neambicioznog projekta. Meni to tako izgleda. Naravno, nagađam. A onda su otišli i drugi koji su tamo došli zbog njega.



    1
    1

    0

Pročitajte više o idućim temama:

Reagirajte na ovaj sadržaj:

Novo na forumu Otvori

Bok, internet se promijenio. Sadržaj, vrijeme, znanje i rad uložen u portal koštaju i bez vaše pomoći - ove zajednice više ne bi bilo.

Ako cijeniš što radimo svaki dan već 8 godina, podrži nas tako da postaneš pretplatnik ili doniraš iznos po volji.

Pretplati se Doniraj jednokratno

Stvaramo uspomene zajedno!

Formula 1 je najbrže rastući sport na planetu, a Pulsmedia najaktivniji hrvatski sportski portal.

Kontaktiraj nas

Medijska prava

Sve fotografije vlasništvo su ekipa Formule 1 ili Pirelli media centra.

© Pulsmedia, guramo od 2015.