Verstappen o mogućem naslovu: Osjećaj nije previše različit od prošle godine

Izdvojeno

Ante Vetma

Prije 2 godina 2 min 2 komentara

Max Verstappen bi ovog vikenda u Singapuru mogao osvojiti svoj drugi naslov svjetskog prvaka. Iako je vjerojatnije da će to učiniti u Japanu za tjedan dana – Singapur je prva utrka koja mu matematički pruža tu mogućnost.

“Ne mislim da je ovo vikend na kojem se moramo fokusirati na osvajanje prvenstva. Moramo odraditi dobar posao i bilo bi lijepo da to rezultira naslovom. Međutim, nisam opterećen time.”

Novinar Sky Sports televizije pitao je Maxa smatra li da je ova godina posebna jer će vjerojatno osvojiti naslov s bolidom koji nije uvijek bio najbrži, ili barem ne na početku sezone, ali Max smatra da je to bio slučaj i prošle godine:

“Što se mene tiče – osjećaj nije previše različit u usporedbi s prošlom godinom, ako gledamo taj aspekt.”

“Kao ekipa smo odradili sjajan posao nakon odustajanja koja smo imali na početku godine. Morali smo to riješiti i to smo učinili. Od tad smo mislim izvukli maksimum iz većine utrka. Odradili smo dobar posao. Svejedno, uvijek pokušavamo pronaći što se može napraviti još bolje.”

Red Bull je uoči Italije spominjan u kontekstu promjene šasija za Verstappena, ali Nizozemac kaže da to ipak nisu učinili:

“Nemam novu šasiju ovog vikenda. Dogovorili smo se da ćemo zadržati istu šasiju ako pobijedim u Monzi. Malo smo se šalili – trebam li popustiti i završiti na drugom mjestu ili trebam pobijediti. S obzirom na to da sam pobijedio – zadržao sam šasiju.”

SesijaVrijeme
1. slobodni trening12:00
2. slobodni trening15:00
3. slobodni trening12:00
Kvalifikacije15:00
Utrka14:00

Odgovor

2 komentara

  1. Max Verstappen 1
    Multi 21 Prikaži

    Novinar bacio mamac :)

    Novinar Sky Sports televizije pitao je Maxa smatra li da je ova godina posebna jer će vjerojatno osvojiti naslov s bolidom koji nije uvijek bio najbrži, ili barem ne na početku sezone, ali Max smatra da je to bio slučaj i prošle godine

    Pitanje krši svu logiku svijeta



    10
    9

    1
  2. Kimi Raikkonen
    drstrain Prikaži

    tu i tamo je haas bio brzi od red bulla i mercedesa zadnjih godina



    2
    2

    0

Stvaramo uspomene zajedno!

Formula 1 je najbrže rastući sport na planetu, a Pulsmedia najaktivniji hrvatski sportski portal.

Kontaktiraj nas

Medijska prava

Sve fotografije vlasništvo su ekipa Formule 1 ili Pirelli media centra.

© Pulsmedia, guramo od 2015.