Gasly se nada da će imati jasnu budućnost za dva ili tri tjedna

Izdvojeno

Lovro Andraka

Prije 2 godina 2 min 3 komentara

Iako je AlphaTauri još prije tri mjeseca objavio da će Pierre Gasly ostati u njihovoj momčadi 2023., to još uvijek nije sasvim sigurno, a potvrdu o nesigurnosti dao je sam Gasly u najnovijoj izjavi.

Već neko vrijeme 26-godišnji Francuz slovi za jednog od glavnih kandidata za prazno mjesto u Alpineu i jasno je da mu je to jedina opcija pored AlphaTaurija za iduću sezonu.

“Očito svi znaju da postoje pregovori koji traju. Osobno se nadam da ćemo u iduća dva ili tri tjedna imati jasan odgovor na pitanje o mojoj budućnosti”, rekao je Gasly na konferenciji za medije uoči VN Singapura.

“Zasad se ništa nije promijenilo, a kada nešto o mojoj budućnosti bude potvrđeno, siguran sam da ćete vi znati za to.”

Iz Red Bulla su ranije otvoreno izjavili kako neće pustiti Gaslyja iz AlphaTaurija ako ne pronađu neku “zanimljivu opciju”, što se odnosilo na Coltona Hertu, za kojeg sada znamo da neće moći nastupati u F1 dogodine. Međutim, čini se da bi senzacionalna zamjena iz Monze, Nyck de Vries, mogao biti zanimljiv Red Bullu i omogućiti Gaslyju prelazak u Alpine.

De Vries se spominje i kao kandidat za Alpine, s kojim je odradio test na Hungaroringu prošlog tjedna, baš kao i Antonio Giovinazzi te Jack Doohan, a za njegove usluge zainteresirana je i ekipa koja mu je omogućila debi, Williams.


Odgovor

3 komentara

  1. Ayrton Senna
    Beethoven87 Donator Prikaži

    Da sam na mjestu AT (RB-a) pustio bi Gaslyja za masne pare, a doveo malog Schumija, marketinski uvijek atraktivnog a vozacki solidnog i rekao bi jos neotkrivenog…



    17
    16

    1
  2. Alpine
    Alpine Prikaži

    Zadnje što sam ja pročitao bilo je to da je sve dogovoreno, znači Gasly u Alpine, De Vries u AT, jedino što se čeka je da De Vries raskine sve ugovore koje već ima potpisane za 23, što bi mu trebala omogućiti klauzula da može otići ako stigne poziv iz f1.
    No, nije gotovo dok nije gotovo.



    1
    1

    0

Pročitajte više o idućim temama:

Reagirajte na ovaj sadržaj:

Novo na forumu Otvori

Bok, internet se promijenio. Sadržaj, vrijeme, znanje i rad uložen u portal koštaju i bez vaše pomoći - ove zajednice više ne bi bilo.

Ako cijeniš što radimo svaki dan već 8 godina, podrži nas tako da postaneš pretplatnik ili doniraš iznos po volji.

Pretplati se Doniraj jednokratno

Stvaramo uspomene zajedno!

Formula 1 je najbrže rastući sport na planetu, a Pulsmedia najaktivniji hrvatski sportski portal.

Kontaktiraj nas

Medijska prava

Sve fotografije vlasništvo su ekipa Formule 1 ili Pirelli media centra.

© Pulsmedia, guramo od 2015.