Izdvojeno

Norris: Ne poznam baš dobro Oscara, razgovarali smo možda dva puta

Piše: Ante Vetma

Prije 5 mjeseci, 5 komentara

Procijenjeno vrijeme čitanja: 2 minuta

Lando Norris će iduće godine zamijeniti jednog Australca drugim. Mjesto timskog kolege umjesto Daniela Ricciarda zauzet će Oscar Piastri koji u Formulu 1 ulazi uz dobro poznatu kontroverzu i velike fanfare. Norris je i dosad bio lider ekipe, a sad će biti i stariji u vozačkoj postavi:

“Mislim da nije to neka velika promjena, iskreno. Samo ću nastaviti raditi ono što radim. Osjećam se dobro, ugodno mi je biti tu gdje jesam. Radujem se novom kolegi, to je uvijek drukčiji doživljaj. Morate drukčije razgovarati, sporazumijevati se.”

“Bit će to novi izazov za mene, novi izazov za ekipu također. Radujem se tome. Ne poznam baš dobro Oscara, mislim da smo razgovarali možda dva puta. Očigledno je dobar talent, dobar vozač, radujem se suradnji, ali još imamo pola godine do toga.”

Kaže da nakon otkaza Danielu Ricciardu atmosfera u ekipi nije narušena i da Ricciardo još uvijek daje sve od sebe da se dokaže:

“Mislim da je odnos još uvijek super, čak i s Danielove strane. Ja mogu prepoznati kad se netko drugi ili kad nekog nije briga. Ovdje možete vidjeti koliko Daniel pokušava shvatiti što se događa. Ulaže vrijeme i trud da bude brži i bolji. Ništa se nije promijenilo, Daniel je i dalje motiviran, možda čak još i više. Naravno da želi zaključiti stint u McLarenu na visokoj noti. Svaki vozač se želi dokazati.”

“Atmosfera je dobra, mehaničari su raspoloženi, ekipa je naelektrizirana. Kad se borite za P10 ili P12 – to baš i nije vaš cilj, ali imamo naznake boljih rezultata i uvjeren sam da nas čeka svijetla budućnost.”

KategorijaLando NorrisDaniel Ricciardo
Kvalifikacije132
Utrke104
Bodovi7619
Vozački poredak7.13.
Sutrašnji startP7P17

Komentiraj

5 komentara

 1. Max Verstappen 1
  Multi 21 Prikaži

  Mogao bi Oscar biti mutan tip čini mi se  4

  1
 2. ajoj pa kako ćete tako bit “dobri” timski drugovi  1

  1
 3. Ricciarda nisi podnosio teško da ces i ovog  2

  1
 4. Sebastian Vettel 5
  GP2Engine Prikaži

  Oscar učindobro od svog menadžera Webbera, i njegova dobra prijatelja Alonsa kako tretirati kolege. Frajer će biti novi Hamilton što se tiče premazanosti svim mastima. Mislim, to je dobro ako se želiš nametnuti unutar ekipe. A ne da ovaj Piastri Norris duel završi kao 2007.


  0

  0

Novo na forumu

Otvori forum

Puls podržavaju

Mjesečni pretplatnici:


Naši zadnji donatori:

Doniraj

Molim?!

Bok , internet se promijenio. Sadržaj, vrijeme, znanje i rad uložen u portal koštaju i bez vaše pomoći - ove zajednice više ne bi bilo.

Ako cijeniš što radimo svaki dan već 8 godina, podrži nas tako da postaneš pretplatnik ili doniraš iznos po volji.

Zatvori ❌

Kolumne

Što bi bilo kad bi bilo… 3. dio

Oktanski koktel // Ante Maras

Prije gotovo 3 godine napisao sam 2 članka koji su prikazali nekakve drugačije ishode nekih od najpoznatijih događaja u povijesti najdražeg nam sporta koji su pokazali koliko bi drugačija bila F1 tijekom svoga postojanja do dana današnjeg U ovome posljednjem nastavku ću se više bazirati na određene događaje u Formuli 1 u posljednjih 30 godina, točnije neću zadirati toliko u prošlost, iako F1 prije 30 godina lagano ulazi u daleku...

Što je novo u novoj sezoni

Kontra mraku, kontra G-sili // Ante Vetma

S obzirom na to da smo se u ovo vrijeme prošle godine pripremali za najveću promjenu tehničkog pravilnika u zadnjih 30 godina - lako bi bilo zaključiti da nas od ožujka čeka "još malo ovog istog" Međutim, to je prilično daleko od stvarnog stanja Čekaju nas nova vozačka imena, rošade među ekipama, promjene šefova ekipa, promjene u kalendaru i određena "usavršavanja" tehničkog, financijskog i sportskog...

Poredak vozača: 5-1

Kontra mraku, kontra G-sili // Ante Vetma

Pročitajte najprije:Poredak vozača: Pozicije 20-16Poredak vozača: Pozicije 15-11Poredak vozača: Pozicije 10-6 5 Lando Norris Kako je McLaren krenuo u sezonu bili smo prilično uvjereni da će ovo biti neobično loša godina za Landa Norrisa i Daniela Ricciarda Bahrein je bolje ne spominjati, a na drugoj utrci sezone, u Saudijskoj Arabiji, je zapeo u Q2 Cijele prošle sezone se nije dogodilo da na dva uzastopna GP vikenda ostane...

Još kolumni