Norris: Ne poznam baš dobro Oscara, razgovarali smo možda dva puta

Izdvojeno

Ante Vetma

Prije 2 godina 2 min 5 komentara

Lando Norris će iduće godine zamijeniti jednog Australca drugim. Mjesto timskog kolege umjesto Daniela Ricciarda zauzet će Oscar Piastri koji u Formulu 1 ulazi uz dobro poznatu kontroverzu i velike fanfare. Norris je i dosad bio lider ekipe, a sad će biti i stariji u vozačkoj postavi:

“Mislim da nije to neka velika promjena, iskreno. Samo ću nastaviti raditi ono što radim. Osjećam se dobro, ugodno mi je biti tu gdje jesam. Radujem se novom kolegi, to je uvijek drukčiji doživljaj. Morate drukčije razgovarati, sporazumijevati se.”

“Bit će to novi izazov za mene, novi izazov za ekipu također. Radujem se tome. Ne poznam baš dobro Oscara, mislim da smo razgovarali možda dva puta. Očigledno je dobar talent, dobar vozač, radujem se suradnji, ali još imamo pola godine do toga.”

Kaže da nakon otkaza Danielu Ricciardu atmosfera u ekipi nije narušena i da Ricciardo još uvijek daje sve od sebe da se dokaže:

“Mislim da je odnos još uvijek super, čak i s Danielove strane. Ja mogu prepoznati kad se netko drugi ili kad nekog nije briga. Ovdje možete vidjeti koliko Daniel pokušava shvatiti što se događa. Ulaže vrijeme i trud da bude brži i bolji. Ništa se nije promijenilo, Daniel je i dalje motiviran, možda čak još i više. Naravno da želi zaključiti stint u McLarenu na visokoj noti. Svaki vozač se želi dokazati.”

“Atmosfera je dobra, mehaničari su raspoloženi, ekipa je naelektrizirana. Kad se borite za P10 ili P12 – to baš i nije vaš cilj, ali imamo naznake boljih rezultata i uvjeren sam da nas čeka svijetla budućnost.”

KategorijaLando NorrisDaniel Ricciardo
Kvalifikacije132
Utrke104
Bodovi7619
Vozački poredak7.13.
Sutrašnji startP7P17

Odgovor

5 komentara

  1. Max Verstappen 1
    Multi 21 Prikaži

    Mogao bi Oscar biti mutan tip čini mi se



    4
    3

    1
  2. Lotus
    zion11 Prikaži

    ajoj pa kako ćete tako bit “dobri” timski drugovi



    1
    0

    1
  3. Dan Cooper Prikaži

    Ricciarda nisi podnosio teško da ces i ovog



    2
    1

    1
  4. Fernando Alonso 14
    GP2Engine novinar Prikaži

    Oscar učindobro od svog menadžera Webbera, i njegova dobra prijatelja Alonsa kako tretirati kolege. Frajer će biti novi Hamilton što se tiče premazanosti svim mastima. Mislim, to je dobro ako se želiš nametnuti unutar ekipe. A ne da ovaj Piastri Norris duel završi kao 2007.


    0
    0

    0

Stvaramo uspomene zajedno!

Formula 1 je najbrže rastući sport na planetu, a Pulsmedia najaktivniji hrvatski sportski portal.

Kontaktiraj nas

Medijska prava

Sve fotografije vlasništvo su ekipa Formule 1 ili Pirelli media centra.

© Pulsmedia, guramo od 2015.