Russell osvojio prvi pole position karijere ispred dva Ferrarija, Verstappen tek deseti!

Izdvojeno

Lovro Andraka

Prije 2 godina 5 min 78 komentara

George Russell u Mercedesu izveo je senzaciju u posljednjim trenucima kvalifikacija za Veliku nagradu Mađarske na Hungaroringu i za samo 44 tisućinke nadmašio Carlosa Sainza kako bi osvojio svoj prvi position u karijeri.

Charles Leclerc tek je drugi put ove sezone bio sporiji od timskog kolege u čistom kvalifikacijskom dvoboju i startat će treći, dok će pored njega biti odlični Lando Norris u McLarenu.

Treći red zauzeli su Alpineovi vozači, od kojih je Esteban Ocon za samo šest stotinki nadmašio od jučer 41-godišnjeg Fernanda Alonsa. Lewis Hamilton bio je sedmi, čak sedam desetinki iza timskog kolege Russella, a u četvrtom startnom redu društvo će mu praviti njegov bivši timski kolega Valtteri Bottas u Alfi Romeo.

Daniel Ricciardo završio je deveti, dok je vodeći čovjek prvenstva Max Verstappen bio tek deseti. Sve je izgledalo dobro za prvaka do posljednje runde, kada je u prvom brzom krugu sam napravio veliku grešku u drugom zavoju, a zatim nije ni imao priliku za drugi pokušaj jer je javljao da bolid nema snage. Njegov timski kolega Sergio Perez također je imao loš dan i startat će odmah iza Verstappena.

Q1

Unatoč vrlo, vrlo tamnim oblacima iznad Hungaroringa, kiša je zaobišla početak kvalifikacija. Staza se u potpunosti osušila od trećeg treninga i svi su bez problema mogli voziti na soft gumama. Najbrži na kraju runde bili su Mercedesi, među kojima je Hamilton bio za samo 33 tisućinke brži, dok je treći bio Sainz sa 60 tisućinki sporijim vremenom od Hamiltona.

Minutu prije kraja u nokaut zoni bili su Albon, Bottas, Ocon, Ricciardo i Tsunoda, no svi osim Albona i Tsunode su se izvukli do kraja. Tsunoda je ispao za samo 35 tisućinki u odnosu na Strolla, a katastrofu za AlphaTauri upotpunio je Gasly tek 19. mjestom, s time da mu je posljednje vrijeme izbrisano zbog kršenja granica staze u petom zavoju. Williamsu nije ostalo ništa od bajke s trećeg treninga jer je i njihov dvojac otpao u Q1 – Albon je bio 17. i tako deseti put u čistom dvoboju dobio Latifija koji je unatoč najbržem prvom sektoru završio posljednji. Vettel je završio 18. i tako treći put ove sezone izgubio od timskog kolege Strolla.

Q2

Drugu rundu kvalifikacija obilježio je novi biser u režiji sudaca. Perezov krug inicijalno je poništen zbog kršenja granica staze u petom zavoju, no kada je u prijenosu puštena snimka tog incidenta, jasno se vidjelo da on nije u potpunosti prekoračio bijelu crtu. Postojala je šansa da je TV režiser pustio krivu snimku, no to je otpisano u trenutku kada su suci nakon nekoliko minuta vratili Perezovo vrijeme.

Perez je i sam obilježio Q2 jer mu je to vrijeme ostalo jedino i nije bilo dovoljno da prođe u završnu rundu. Od posljednjeg kruga je odustao jer mu je smetao Magnussen i završio je tek 11. Meksikancu je to već treće ovosezonsko ispadanje u Q2. Osim njega, ispali su Zhou, Magnussen u jedinom nadograđenom Haasu, Stroll i Schumacher koji je sa starijom verzijom Haasa kasnio četiri desetinke za timskim kolegom. Najbrži je bio Verstappen, 65 tisućinki ispred Leclerca i dvije desetinke ispred Alonsa.

Q3

Finalnu rundu suvereno je otvorio Sainz s četiri desetinke bržim vremenom od Russella koji je odličnim krugom uspio razdvojiti crvene. Iza njih su bili Hamilton, Alonso i Norris, a Verstappen je bio tek sedmi nakon prvih brzih krugova jer je napravio veliku grešku na kočenju za drugi zavoj te je imao zaostatak od 1.3 sekunde. Ispostavilo se da mu je to bio jedini krug u Q3 zato što je u drugom izlasku na stazu imao probleme s bolidom – nekoliko puta je javio kako nema snage, a momčad mu nije uspjela pomoći u rješavanju tih problema.

Sainz je u drugom pokušaju poboljšao svoje vrijeme za još desetinku, a kada se činilo da će Ferrari zauzeti prvi startni red, ciljem je prošao George Russell i iznenađujuće postavio najbrže vrijeme kvalifikacija.

Utrka počinje sutra u 15 sati.

Rezultati kvalifikacija

Vozač Bolid Q3 +
1 George Russell MERCEDES 1:17.377
2 Carlos Sainz FERRARI 0.044
3 Charles Leclerc FERRARI 0.190
4 Lando Norris MCLAREN MERCEDES 0.392
5 Esteban Ocon ALPINE RENAULT 0.641
6 Fernando Alonso ALPINE RENAULT 0.701
7 Lewis Hamilton MERCEDES 0.765
8 Valtteri Bottas ALFA ROMEO FERRARI 0.780
9 Daniel Ricciardo MCLAREN MERCEDES 1.002
10 Max Verstappen RED BULL RACING RBPT 1.446
11 Sergio Perez RED BULL RACING RBPT Q2
12 Zhou Guanyu ALFA ROMEO FERRARI
13 Kevin Magnussen HAAS FERRARI
14 Lance Stroll ASTON MARTIN ARAMCO MERCEDES
15 Mick Schumacher HAAS FERRARI
16 Yuki Tsunoda ALPHATAURI RBPT Q1
17 Alexander Albon WILLIAMS MERCEDES
18 Sebastian Vettel ASTON MARTIN ARAMCO MERCEDES
19 Pierre Gasly ALPHATAURI RBPT
20 Nicholas Latifi WILLIAMS MERCEDES

Odgovor

78 komentara

  1. Mclaren
    Fittipaldi Prikaži

    GET IN THERE, GEORGIE BOY!! 🇬🇧



    16
    -1

    17
    • Pierre Gasly
      jenson Donator Prikaži

      Mr. Saturday!



      12
      9

      3
    • dejan_s Donator Prikaži

      @Mercedes number 1
      Da li može bar malo podrške za Crvene? Da ih ne pokopavamo svaki puta unaprijed …. dovoljno u njihovoj kuhinji ima čemera ne moramo posezati za gorkim aditivima …….. ne košta nas da bar prećutno budemo pozitivni, a svakako će biće ono što biti treba ili mora.

      Sutra je prilika da Ferrari smanji zaostatak u prvenstvu što je. scenario što potencijalno vodi ka neizvjesnosti čemu se možemo samo nadati.
      Ne navijam niti za jednu ekipu, ali od srca bih volio da Ferrari sutra uzme dvostruku pobjedu.



      5
      1

      4
      • Renault
        Renault_F1_team Pretplatnik Prikaži

        Koda oni čitaju ovo što mi pišemo 😆



        5
        5

        0
        • dejan_s Donator Prikaži

          @ Renault_F1_team
          Zar nije ovdje gotovo pa praksa da navijači jednog tima čestiraju drugom timu kada npr. pobjedi? Ako je već ta praksa uvedena to upućuje da svi mi, više ili manje, percipiramo da pripadamo ili da smo bar uz neki tabor tj. kao da smo mi kao članovi foruma u jednom imaginarnom smislu širi dio F1 zajednice. Gledano na taj način napisano se odnosi na posjetioce forume, a nikako na stvarne uposlenike ekipa iz F1.



          1
          1

          0
  2. Sebastian Vettel 5
    dzalac Prikaži

    Auuuu tko je ovo mogao predvidit, odlicno



    4
    3

    1
  3. Monisha Kaltenborn
    monkeyseat Donator Prikaži

    Ma Ferrari sutra 1-2…Matija obećao.
    Bravo Đorđe…al si nam ga metnuo ;-)



    20
    19

    1
  4. Charles Leclerc
    _splico Prikaži

    aj sad ti budi pametan…. di je nestala brzina ferraria u sektoru 2?? russell brzi 0.15x



    1
    -1

    2
  5. Formula1
    Zeko Prikaži

    svaka čast.
    samo još je to nedovoljno za Merce.
    Ferrari su zakazali za barem 0.200sec i pitanje šta bi Max napravio

    trka bi svkako trebala biti zanimljiva



    5
    5

    0
  6. Michael Schumacher
    VRSV546 Prikaži

    šta bi tek Goat napravio u ovom bolidu!
    cestitke Russelu
    Ferrrari može bit zadovoljan
    zasto je Verstapen ovako spor nisam uspio pratit



    10
    -4

    14
  7. Charles Leclerc 16
    ferarista Prikaži

    Nema maxa al je George tu, kaos



    1
    1

    0
  8. Nando
    Matek14 Prikaži

    Ovaj Ferrari jadan i kad im se sve posloži (Red Bull), pojavi se ovak netko da im uništi feštu 🙄

    Kako god, bravo Žorž!

    Alpine solidan.. očekivao sam više od Fernanda.. konrektno, poziciju di je Norris.. al duga je utrka sutra..



    11
    9

    2
  9. Lewis Hamilton
    smr201 Prikaži

    Jao koje kvale, ovo nitko nije očekivao.
    Vrhunski krug Russella, šteta za probleme Hama i Maxa mogli smo imati odličnih top 5.
    Ali poznavajući Mađarsku desiti će se čuda sutra tak i tak 😄



    13
    13

    0
  10. Ferrari
    tsunami07 Prikaži

    Ma kako se samo usudi biti brzi 0,7 od kmice… odero bi ga Russel da je bio prijasnjih godina u istom bolidu :D



    11
    -15

    26
    • Mercedes number 1 Prikaži

      Kao sto Sainc sije kandidata za titulu Leklera😁Inace, Toto je je izjavio da Luisu nije radio DRS u zadnjem izlasku na stazu.



      9
      5

      4
      • avalon Prikaži

        Mercedes number 1… “Kao sto Sainc sije kandidata za titulu Leklera” ova ti je dobra ! ma kako si samo “spustija” tsunami07 … naravno ako zaboravimo da je ovo 10. , a GR 1. sezona u MB , da LH ima na kontu 103 pobjede i 103 PP po čemu je najbolji u povijesti F 1 . GR je rookie u MB , odvozija je tek 13 ( računam i onu iz 2020. kad je
        lewis izosta zbog C 19 ) trka za MB ( LH 190 ) . čini mi se da bit tek kandidat za titulu nije baš isto ka bit 7 X prvak . šta ti misliš ? osim toga CS ne šije kandidata za titulu leclerca jer ovaj ima 26 bodova više od carlosa , a lewis ima 16 bodova manje od “novopečenog” kolege ;) osim toga omjer u Q ( računajući i današnje Q ) je 10 Vs 3 u korist kandidata za titulu , a omjer russella protiv 7 X prvaka i rekordera po broju pobjeda i PP je 7 Vs 6 za lewisa . u trkama koje su oba ZAVRŠILA omjer pobjeda je 7 Vs 4 za russella ;) omjer pobjeda u trkama koje su oba završila CL Vs CS je 3 Vs 3 . izgleda da u svrhu obrane neobranjivog koji put ne kažeš istinu ( ka i nekada andrija hebrang kojemu nekazivanje istine nije bila laž ) :) :) :) jer CS ne dere kolegu i kandidata za titulu u nijdnom segmentu , a GR dere 7 X prvaka i “nosioca” rekorda po pobjedama i PP u 2 od 3 segmenta . LH je samo bolji u PP . tek za jedan PP je bolji od novaka u timu MB ;) ako lewisu zaista nije radija DRS to nije razlog za žestit se na komentar tsunami07 . isto tako nije u redu napisat “Nekad je bolje šutat, nego ispast glup.” ka šta piše Renault_F1_team ( valjda tsunamiju07) jer ako ne znaš tu činjenicu ili se ona sazna tek posli njegovog komentara to ne znači da je glup nego da ne raspolaže činjenicom . ili možda činjenicu “zaboravi” ka šta si ti “zaboravija” da CS ne dere kandidata za titulu , a GR dere 7 X prvaka ;)



        4
        0

        4
    • Renault
      Renault_F1_team Pretplatnik Prikaži

      Hamiltonu nije radio DRS.
      Nekad je bolje šutat, nego ispast glup.



      17
      15

      2
      • Ronnie Peterson
        BandoBoris Prikaži

        Preko 0.7 sec je iznosio zaostatak Hama u odnosu na Russela. Sigurno toliko ne iznosi zaostatak ukoliko se drs ne upali, jos pogotovo na stazi poput Madjarske. Sta sve necete izmislit da branite vozaca koji je potpuno izgubljen kad nema bolid minimalno jednu sec brzi od svih ostalih.



        7
        -1

        8
        • Jim Clark
          mclaren f1 Prikaži

          Iznosi kad prvi krug odradiš na korištenim gumama i onda ne poboljšaš to vrijeme s novim.. bolje šuti…



          5
          3

          2
        • Renault
          Renault_F1_team Pretplatnik Prikaži

          Care moj, nemam ga ja šta branit, briga mene za Hamiltona kao i za sve druge vozače koji ne voze za Renault, činjenica je da Hamiltonu nije radio drs u zadnjem pokušaju, neznam šta je tu teško shvatit.



          2
          0

          2
  11. Robert Kubica
    Yura Prikaži

    Dragi navijaci Ferrarija:

    Nemojte prizivati 1-2 jer ce se uvijek desiti neka stvar poput Russela danas koja ce vam pokvariti zelje. Takozvani “jinx”



    10
    4

    6
  12. Lewis Hamilton 44
    NRteamLH44 Prikaži

    Idemooooooooooo



    3
    2

    1
  13. Felipe Massa 19
    mrgud88 Prikaži

    Ko je mogao ovo ocekivati. Jeli ovo znaci da je Mercedes najbolji bolid trenutno :D
    Odlican poredak za sutrasnju utrku. Jos samo da ostane suho bez kise. Zao mi je sto Ferrari nije uspio uzeti 1-2 ali Verstapen i Perez daleko pozadi me cini def sretnim :D



    5
    4

    1
  14. Michael Schumacher
    ZJ11 Prikaži
    x1

    Cestitke Russelu na PP, odakle je samo ovo izvukao.

    Ferrariji na dobrom mjestu pogotovo s obzirom na RB

    Latiffi spusten brzo na zemlju :)



    9
    9

    0
  15. James Hunt
    Jozuka Prikaži

    Sainz brzi od Leclerca redovito u zadnje vrijeme.
    Brzinu RdB-a možete pratitu po Perezu. Kada su stvarno dominantni, on je tu, blizu. Bori se i za pobjedu. Kada nisu, a već nekoliko utrka za redom Ferrari je podosta brži, onda je ovo realnost Pereza. Sainzu kao drugom vozacu, nema sanse s obzirom na brzinu bolida da se dogodi da bude i izvan 5, a kamo li ne ući u q3. Ferrari ima trenutno ubjedljivo najbrzi bolid unatoc poleu Mercedesa. Samo ih kvarovi i idiotske odluke mogu spriječiti za p1 i p2. I samim time teška je tragedija s obzirom koliko su brži da nemaju i ubjedljivu prednost u prvenstvu. A oni ubjedljivo zaostaju.



    20
    18

    2
  16. James Hunt
    Luca Badoer Prikaži

    Bravo George, kapa dole Ocon! Alonso mi je u top 3 najdraza vozaca u zadnjih 15ak godina al ajmo bit malo realni…Ocon je iznimno iznimno dobar i konstantan ali malo je previse u sjeni Alonsa kao jednog od medijskih favorita



    5
    -2

    7
    • James Hunt
      Vryky Prikaži

      Al ajmo bit malo realni..Alonso ga dere ko janjca, bodovna razlika je igra sreće i sjene Alpineovih debila..



      15
      9

      6
      • James Hunt
        Luca Badoer Prikaži

        Zar ne sjede isti debili i jednom i drugom za pitwallom minus trkaci inzinjer?

        Sta kazes na cinjenicu da ako izuzmemo utrke koje nisu zavrsavali, Alonsu u prosjeku zavrsava na 9.mjestu a Ocon na 8.18.mjestu?

        Niti ga dere kao janjca niti baratas dobro pojmom realno.

        Realno je na danasnji dan bodovni rezultat 56-37 za tog oderanog.



        4
        -12

        16
    • Daniel Ricciardo 3
      Kicker Prikaži

      U sjeni je jer ga Alonso redovito rjesava, dokle god nema kvarova.
      Nisam fan Alonsa, ali cekajmo rezultate sutra jer danas je bilo dosta lutrije zbog promjenjivih uvjeta, Nesto mi govori da ce Ocon opet ostati u sjeni.



      7
      5

      2
    • Nigel Mansell
      The Simpsons Prikaži

      Dobar je Ocon.
      Alonso je u bio brži u Q2 nego u Q3.
      Biće sutra zanimljivo, svakako.
      Još ako malo kišice padne.



      2
      2

      0
    • avalon Prikaži

      kako je teško prihvatit trenutne činjenice Vryky – u i Kicker- u . narano Vryky alonso dere ocona ka janca , a to šta posli 12 trka ima 19 bodova manje od mlađahnog kolege je samo stvar oconove sriće . šta tek reć na Kickerovu konstataciju kako fernando redovito rješava ocona dokle god nema kvarova ? u kvarovima/odustajanjima je 2 Vs 1 , znači ocon je ima odustajanje manje od fernanda . možda iako je očito fan F 1 Kicker ne zna da je omjer ocon Vs alonso u trkama koje su OBA ZAVRŠILA 5 Vs 3 za ocona ;) naravno i kad si bolji ostaješ u sjeni bar za sada lošijega . a i bili su promjenjivi uvjeti danas u FP 3 ( ne i u Q ) ALI samo za alonsa zar ne Kicker ? ocon je u sjeni alonsa kad su Q u pitanju i tu je omjer 8 Vs 4 u korist fernanda ali to je zbog igre sriće i sjene alpininih debila . kako zadnji dio ove rečenice zvuči glupo i neobjektivno zar ne ? no na tragu je zadnjeg dijela rečenice kojom Vryky pravda – 19 alonsa :) :) :) umisto da se pohvali momčića jer mu je kolega 2 X prvak i jedan od najiskusnijih vozača F 1 po broju odvoženih GP – a ( jedino ih kimi ima više ) i oconovu makar trenutnu uspješnost protiv kolege to se pripisuje srići i odustajanjima alonsa .. hm , jako objektivno . btw , već lani se moglo naslutit da ocon neče imat respekta ( a i zašto bi ima ? ) jer na kraju je alonso bija bolji od ocona za 7 bodova , a u Q je omjer bija 11 Vs 11 . u F 1 su važni osvojeni bodovi , a ne umjetnički dojam , minuli rezultati ili dužina “radnog staža” …. čak i ako i kad srića nekoga pomazi treba to znat iskoristit . zar npr nije FA ima sriće u brazilu 2012. kad se seb izvrtija i završija na 22. mistu ? alonso je tada bija na P 5. razlika među njima 13 bodova , konkurent na začelju , kišna trka … srića samo takva . je li je alonso iskoristija ? naravno da nije ali ko mu je kriv ? izgubija je prvenstvo za 4 boda jer je seb sa P 22 završija na P 6 , a fernando sa P 5 na P 2 . jedina sebova srića tu trku je šta ga niko nije “pogodija” od nadolazećih bolida ( nosom okrenut prema njima ) , a fernando to nije zna iskoristit jer možda je računa da po takvoj , mokroj stazi seb ne može uradit puno i da već ima titulu . naravno , ovo je moja špekulacija ali možda nije daleko od istine . a srića mi je dala šansu za 3. titulu ….



      5
      0

      5
      • Fia
        Realista Prikaži

        Brdo teksta, a polovicna statistika. Nije samo DNF losa sreca, ubroji utrke gdje je Alonso bio bolji, ali je safety car ili Alpine pit wall zeznuo Alonsa. Pa onda imas situaciju gdje ne starta sprint, pa mora obicnu utrku startat zadnji. Jel i tu brojis bod za Ocona ako su oba zavrsila… Jako povrsno odrađeno sa brdo teksta.



        9
        7

        2
        • James Hunt
          Luca Badoer Prikaži

          Sjecas li se ti ishoda safety cara u Brazilu 93′? Ko je profitirao a ko je pao u poretku? Da ipak damo Hamiltonu naslov od prosle godine (jebiga izasa je SC)?

          Pricat o dojmu kao referentnoj velicini u sportu kao F1 je kao plesat o arhitekturi.

          Poprilicno egzaktan sport. Budes najbrzi u kvalama i dobijes pole. Zavrsis na kraju utrke na prvom mjestu (kako, zasto i na koji nacin ionako nakon nekog vremena postane nebitno) i dobijes najvise bodova. Zavrsis sezonu sa najvise bodova i prvak si (khm khm Prost/Senna 88′ al preskacem).

          A ode se prica kao da par ljudi dize ocjene kao u umjetnickom klizanju…

          Pola sezone, maknemo dnf-ove i Ocon zavrsava u prosjeku ispred Alonsa…


          0
          -4

          4
  17. Chequered Flag
    AnteF1 Prikaži

    Kakav je ovo rasplet.



    2
    2

    0
  18. Renault
    zd1400rt Prikaži

    Zanimljive kvale.

    Čestitke Georgu!

    Goatifi imao prvi sektor ljubičast. Večeras slavlje. :D

    Zanimljiv poredak vozača za sutrašnju utrku. Mogli bi imati poslasticu prije pauze!



    8
    8

    0
  19. Formula 1
    Ayla7 Prikaži

    Bravo George! Ali bravo i Ocon i Lando.

    Ferrari, konkretno Charles i dalje svakako ima šanse za sutra, jedino što me brine jeste moguća kiša + njegova impulsivnost..



    4
    2

    2
  20. Mercedes
    OldFox44 Prikaži

    Velike cestitke Russellu! Ako sutra bude dosadna biti cu jako, jako razocaran. ;)
    Russell. 1., Sainz ispred Leca, Lando 5. Ocon ispred Alonsa, Max 10. i Perez 11. + velika je mogucnost kise.
    Nije se bolje mogao pomjesati raspored. ;)



    5
    3

    2
  21. Honda
    zekohonda Donator Prikaži

    -zanimljve kvale.
    -čestitke georgeu na prvom poleu.
    -teško mi se odluičit ko je imo gore kvale od mojih: at ili rb.
    -eh da… što je bilo ono sa perezovim obrisanim pa vraćenim krugom?



    5
    5

    0
  22. ZX10R Prikaži

    Šta reći ,bilo.je zanimljivo
    Čestitke Rusellu ,čestitke i ferrariju
    Biti će sutra svega ,Max se sigurno neće predati ,lijepo je vidjeti i Mclaren u vrhu
    Trebalo bi biti zanimljiva utrka



    4
    4

    0
  23. klikerbgd Prikaži

    Bravo Djordje,svaka cast. Odlicne kvale jako zajimljivo,bice dobra trka .
    Odlican je ovaj novi talas *klinaca* svi su jako dobri .



    5
    5

    0
  24. Williams
    Davor13 Prikaži

    Bravo Rusell, P1!!!



    3
    3

    0
  25. Bernie Ecclestone
    Dani Donator Prikaži

    Sa ili bez kiše , sutra nas očekuje odlična utrka . A tek start…. Barem je Bottas ispred oba rb-a ovaj put



    9
    9

    0
  26. Charles Leclerc 16
    ferarista Prikaži

    Mislim da će Max mjenjat PU, šteta da to sad ne iskoriste,makar ne navijam za to da promijene 😁



    1
    -1

    2
  27. Dee-Lite Prikaži

    Da li se Ferrarijev “Proglas o ćudoređu i dostojanstvu u porazima” odnosi i na vlastite vozače (koji ne osvoje očekivani pole)?



    3
    -2

    5
  28. Brawn Gp
    F1 Zagorec Prikaži

    Russell!!!!!!!
    Ko da je popil sav Red Bull z Maxovog bolida!!!!!!



    4
    4

    0
  29. Mika Hakkinen
    Woking bb Prikaži

    Dobro je ovo pred ljetnu pauzu.

    Merc se konstantno popravlja. Sutra, ako Hamilton na vrijeme obiđe Fernanda, moguća je prava ludnica, jer zasigurno neće olako prepustiti poziciju Maxu kad/ako ga ovaj sustigne.

    Još ako Ferari napokon odluči da protežira Leca, moglo bi prvenstvo nastaviti biti intenzivno. Šteta za pad forme Pereza kroz posljednji period, jer bi se Crveni lakše odlučili za Charlesa, ako ne bi imali šansu za konstruktorsku titulu.

    McLaren napokon malo da bljesne, mada je ovo baš daleko od željene forme. Opet, oba u Q3, obećavajuće.

    Haas je, možda, škrt na nadogradnjama, ali kad ih donese, one ne služe ni čemu.

    Alpha Tauri je, čini se, digla ruke sama od sebe, a Audi bi trebao kupiti Astona i tako Strollovcima omogućiti dostojan oproštaj od projekta. Pokušali su, nije to bilo ni loše, ali nema smisla.

    Nadam se da će Mercedes dići dodatno formu preko pauze, prvenstvo bi bilo prava ludnica s tri ekipe u borbi za pobjede.



    5
    3

    2
  30. F1puls
    ivanh Prikaži

    Nekaj tu sa Mercedesom ne štima….ajmo malo stavit senzore😉



    1
    -2

    3

Bok, internet se promijenio. Sadržaj, vrijeme, znanje i rad uložen u portal koštaju i bez vaše pomoći - ove zajednice više ne bi bilo.

Ako cijeniš što radimo svaki dan već 8 godina, podrži nas tako da postaneš pretplatnik ili doniraš iznos po volji.

Pretplati se Doniraj jednokratno

Stvaramo uspomene zajedno!

Formula 1 je najbrže rastući sport na planetu, a Pulsmedia najaktivniji hrvatski sportski portal.

Kontaktiraj nas

Medijska prava

Sve fotografije vlasništvo su ekipa Formule 1 ili Pirelli media centra.

© Pulsmedia, guramo od 2015.