Bok! F1puls dio troškova podmiruje prikazom reklama. Stoga, kako bismo mogli nastaviti raditi ono što radimo od 2015. - molimo da za ovu stranicu onemogućite AdBlock. Hvala :)

04 Španjolska – live chat
04 Španjolska – live chat

Williams odustaje od žalbe na Massinu diskvalifikaciju

Ante Vetma

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Najnovije s foruma

Forum portala je otvoren samo za članove. Molimo, registrirajte se.

Williams odustaje od žalbe na Massinu diskvalifikaciju

Ante Vetma

Felipe Massa, Williams

Felipe Massa, Williams

Momčad Williamsa je odustala od žalbe na diskvalifikaciju Felipea Masse nakon VN Brazila. Naime, utvrđeno je da su prekršili FIA-in tehnički i sportski pravilnik jer je stražnja desna guma bila 27°C iznad dozvoljenog maksimuma koji iznosi 110°C.

Massa je u cilj ušao kao osmi, ali je naknadno izbačen iz rezultata, a ekipa je odmah uložila žalbu.

Rob Smedley je nakon utrke tvrdio da su izvršili tri mjerenja i sva tri su očitavala temperature unutar pravilnika. Ipak, nakon dodatnog razmatranja, iako su mislili da imaju dobar temelj za pozitivnu presudu na žalbu – odlučili su se povući jer su troškovi nastavka procedure previsoki.

“Obzirom na financijsko stanje u sportu i činjenicu da presuda ne utječe na poziciju Williamsa u ukupnom poretku konstruktora – odlučeno je da ćemo izbjeći nepotrebne troškove,” poručuju iz Williamsa.

Podrži nas

Zadnji donatori:
Kico i  Zekohonda

Top donatori:
Jester
Crash
wapi

Ako vam se sviđa ovo što radimo, podržite nas iznosom po volji na PayPal.

Ante Vetma
Pulsmedia autor
3596 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj

7 komentara

 1. Lewis Hamilton 44 rizla Prikaži

  Jesam rekao da ce smedley promjeniti pricu.. Heheheh


  0

  0
 2. Blue Flag Tow Pie Pie Prikaži

  Super je slika Masse s obzirom na temu :D


  0

  0
 3. Bernie Ecclestone Dani Donator Prikaži

  Šteta.


  0

  0
 4. Emerson Fittipaldi diesel Prikaži

  Pametna odluka Williamsa. Svejedno šteta zbog diskvalifikacije.


  0

  0