07 Francuska – live chat
07 Francuska – live chat

Tag Heuer prekida dugogodišnje partnerstvo s McLarenom zbog Red Bulla

Luka Maloić

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Najnovije s foruma

Forum portala je otvoren samo za članove. Molimo, registrirajte se.

Tag Heuer prekida dugogodišnje partnerstvo s McLarenom zbog Red Bulla

Luka Maloić

Fernando Alonso, McLaren

Švicarski proizvođač luksuznih satova Tag Heuer raskida dugogodišnje partnerstvo sa McLarenom i započinje novo sa Red Bullom, tvrdi njihov CEO.

“Da, upravo smo potpisali ugovor sa Red Bullom za sljedeću sezonu,” rekao je Jean-Claude Biver, CEO Tage Heuera, švicarskom magazinu “L’Hebdo” kada su ga upitali o prekidu partnerstva s McLarenom.

“To je mlada, dinamična i napredna ekipa, koja savršeno odgovara strategiji i viziji TAG Heuera.”

Velik je to udarac za McLaren, jer je TAG najstariji partner ove ekipe, nedavno su proslavili čak 30 godina partnerstva.

“McLarenovo partnerstvo s TAG-om je bilo jedno od najuspješnijih i najdugotrajnijih u sportskoj povijesti. U posljednjih 30 godina, ostvarili smo zajedno enormni uspjeh. Obje strane uspješno i ponosno završavaju partnerstvo,” rekao je McLarenov glasnogovornik.

Tag Heuer je prije bio u vlasništvu TAG grupacije, koja pak posjeduje 25% udjela u McLarenovoj grupaciji. 1999. godine TAG grupacija prodaje brend TAG Heuer Francuskom luksuznom konglomeratu Moët Hennessy Louis Vuitton S.A (LVMH) za 739 milijuna dolara.

Zanimljivo, McLaren je prije nekoliko mjeseci objavio da će svojeg dosadašnjeg i vjernog partnera Johhnieja Walkera zamijeniti Chandonom, koji je također u vlasništvu LVMH grupacije.

Podrži nas

Zadnji donatori:
DrWho i Jhkuiz5

Top donatori:
Jester
Crash
wapi

Ako cijenite što radimo već 7 godina, podržite nas iznosom po volji ovdje.

Luka Maloić
Pulsmedia autor
348 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj

7 komentara

 1. Mclaren raca Prikaži

  Tko je to smjestio zeki Rogeru?


  0

  0
 2. Sve slabije i slabije vijesti…


  0

  0
 3. Hvala, Luka, baš to sam mislio. U stvari poslao sam odgovor, no nije objavljen. Ne znam u čemu je problem, več kada sam danas ujutro slao komentar na Blackhawkov članak bile su poteškoče kod slanja. Vjerovatno sitni problemčići, no nema problema.


  0

  0