F1puls dio troškova podmiruje prikazom reklama. One nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da na ovoj stranici onemogućite AdBlock. Hvala.

Rosberg: Bio sam na rubu

David Vidović

Korisnički panel

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Najnovije s foruma

Forum portala je otvoren samo za članove. Molimo, registrirajte se.

Nico Rosberg, Mercedes

Nico Rosberg osvojio je petu uzastopnu pole poziciju i time potvrdio da i dalje može pobijediti Hamiltona, iako je igra za naslov već neko vrijeme gotova. Nico je priznao da je danas najbrže krugove odvezao na samom rubu, pa je tako njegova prednost nad Lewisom na kraju bila samo 78 tisućinki. Nakon dominantne pobjede u Meksiku, čini se da Nico polako ulazi u formu koju bi želio prenijeti u sljedeću sezonu.

“Zadovoljan sam današnjim poslom, osvojeno je najbolje moguće mjesto za sutrašnji start. Sve je dobro ispalo u kvalifikacijama, iako sam u Q2 poremetio planove pa sam morao nadoknaditi neko vrijeme, ali u Q3 je sve teklo kako treba i uspio sam odvesti nekoliko jako dobrih krugova. Zadnji krug je bio na rubu, iako sam napravio nekoliko greški, vrijeme na kraju je ispalo jako dobro tako da sam sretan.”

Podrži nas

Naš zadnji Donator je: AlkY.

Najveći donatori: Jester, CrashOverride, wapi

Zajedno smo od veljače 2015. godine. Donirajte i vi iznos po volji na PayPal.

David Vidović
Pulsmedia autor
320 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj