Dnevna zagonetka
Dnevna zagonetka

Verstappen: Fali nam malo brzine, još uvijek tražimo pravi setup

Ante Vetma

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Najnovije s foruma

Forum portala je otvoren samo za članove. Molimo, registrirajte se.

Verstappen: Fali nam malo brzine, još uvijek tražimo pravi setup

Ante Vetma

Max Verstappen priznaje da Red Bull još mora raditi na pronalasku dobrog setupa za današnje kvalifikacije u Monaku. Iako su i on i timski kolega bili na oba treninga unutar top 4 – očigledno je da Verstappen nije pronašao pravi ritam u bolidu i da je Ferrari trenutno u boljem stanju.

“Pokušavali smo mijenjati neke stvari da vidimo kako se bolid ponaša. Ja sam bio malo zadovoljniji na prvom nego na drugom treningu. Naravno, ako pronađete malo bolji balans – možete biti malo agresivniji i onda su vremena bolja.”

“U usporedbi s Ferrarijem – moramo pronaći još malo brzine. Sad je ključna stvar fino uštimavanje balansa.”

Dok se puno vozača žali na to koliko je fizički teško voziti ove nove bolide po uskim i grbavim ulicama Monaka, Verstappen kaže:

“Možete zaista osjetiti težinu bolida. Teži su, sporiji, a i grbe se više osjete jer su bolidi tvrđi.”

“Ali, to je u redu. Malo je teže zbog slabije vidljivosti, ali još uvijek je vrlo hektično voziti po ovim ulicama.”

Zadnji donatori:
zekohonda
zekohonda
Vordas
Sluno13
limitmaker1

Pretplatnici:
lukarak
vlado
Renault_F1_team
Ciki-F1
Djuvedj
Become a Patron!

Bok , F1puls autori su dosad napisali 10135 vijesti i tekstova. Ako cijeniš što radimo svaki dan već 8 godina, podrži nas
💳 kreditnom karticom, PayPalom ili Revolutom.
Više informacija »

Ante Vetma
Pulsmedia autor
4075 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj