Dnevna zagonetka
Dnevna zagonetka

Russell smatra da je Mercedes brži zbog prirode staze, a ne toliko zbog nadogradnji

Lovro Andraka

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Najnovije s foruma

Forum portala je otvoren samo za članove. Molimo, registrirajte se.

Russell smatra da je Mercedes brži zbog prirode staze, a ne toliko zbog nadogradnji

Lovro Andraka

George Russell pokazao je odličan tempo na jučerašnjim treninzima u Miamiju postavljanjem drugog vremena na prvom, a najbržeg na drugom treningu.

Mercedes je na VN Miamija donio novo prednje i stražnje krilo, no Russell vjeruje da njihovoj brzini uvelike pomažu karakteristike staze.

“Znali smo uoči vikenda da bi nam uvjeti ovdje trebali odgovarati”, rekao je Russell nakon obećavajućih treninga.

“Mučili smo se sa zagrijavanjem guma, čak i u Bahreinu gdje je staza bila vrlo gruba, a ovo je prva prava vruća utrka sezone.”

“Zasigurno je to veliki faktor. Bolid funkcionira dobro, no to je tek petak, ne želim se zanositi.”

Britanac je ipak priznao da je problem s dupinjanjem u Miamiju manji nego dosad:

“Znamo da će ga uvijek biti, no sada ga možda ima manje nego ranije.”

“Osjetio sam ga tijekom vožnje s puno goriva i nije se činilo nešto bolje, ali ako uspijemo to dostići s bolidom postavljenim bliže tlu nego inače, onda ćemo očito vidjeti pomak.”

“Ali kao što sam rekao, općenito imate utrke koje idu u vašu korist i neke koje ne idu. Imola očito nije bila naša jača staza, no iz ovoga što zasad vidimo, bolid dobro funkcionira po Miamiju.”

“Ovo je definitivno bio vrlo produktivan dan za nas, vjerojatno najproduktivniji petak dosad.”

Zadnji donatori:
Vordas
zekohonda

Patreoni:
lukarak
Become a Patron!

Bok , F1puls autori su dosad napisali 10061 vijesti i tekstova. Ako cijeniš što radimo svaki dan već 8 godina, podrži nas
💳 kreditnom karticom, PayPalom ili Revolutom.
Više informacija »

Lovro Andraka
Pulsmedia autor
933 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj

6 komentara

 1. Formula 1 1883 Donator Prikaži

  Mali Georrge za sada hoda po zemlji. Vidjet cemo kasnije.  1

  0
 2. Mislim da je kombinacija jednog i drugog, ali i tog da ni Ferrari ni Red Bull nisu imali idelan dan jučer. Prema razglabanjima stručnjaka iz paddocka, filozofija W13 bi “trebala” odlikovati se u zavojima većih radijusa, nižih brzina i tehničkih obilježja. Vidjet ćemo hoće li Mercedes danas, a i sutra u utrci, nalaziti konzistentnu prednost u onoj uskoj skalameriji u trećem sektoru (možda drugom? ne znam). Uz modificirana (sva) krila na bolidu, reduciran utjecaj poskakivanja radi manjka downforcea, pretpostavio bih da su išli za tim da smanje kašnjenja na pravcima. Ukoliko nisu dovoljno brzi za borbu s Ferrarijem ili Red Bullom, očekujem da će savladati ostatak grida dosta lagano ovdje u Miamiu.


  0

  0
 3. Đorž je loš momak, ali pred njim je svjetla budučnost


  0

  0