Magnussen zadovoljan vikendom u Imoli: Bilo je solidno

Izdvojeno

Ante Vetma

Prije 2 godina 2 min 1 komentara

Kevin Magnussen je zadovoljan dvostrukom berbom bodova u Imoli, ali se svejedno pita što bi bilo da nije nepotrebno izgubio vrijeme tijekom promjene guma.

U sprint utrci je Magnussen završio na 8. mjestu i osvojio jedan bod, a u glavnoj utrci je bio deveti i pridodao svome kontu još 2 boda.

“Opet smo osvojili bodove, u subotu i u nedjelju. Kvalificirali smo se na 4. mjesto pa smo imali visoka očekivanja na početku vikenda.”

“Ali, moramo biti realistični – osvajanje bodova u obje utrke je dokaz da smo imali vrlo solidan vikend.”

“Na početku utrke sam na intermedijima došao do 5. pozicije i bio sam prilično brz. Kad se staza počela sušiti malo smo prekasno ušli po gume za suho i par ljudi je prošlo ispred mene. Zaustavljanje je također bilo malo sporije nego inače i zaista nismo briljirali u tom dijelu utrke. Svejedno, osvojili smo dva boda, odnosno, tri kroz cijeli vikend. To je vrlo solidno.”

Gunther Steiner je također bio zadovoljan:

“Htjeli smo osvojiti još nešto više, ali nakon četiri GP vikenda smo tri puta bili u bodovima. Mislim da se od nas može još toga očekivati.”

“Kevin se jako borio i bio je dobar na gumama za kišu. Kad se staza osušila nismo bili brzi kao drugi. Osvojili smo 3 boda i moramo nastaviti raditi kako bismo se postavili na vrh sredine poretka, a ne na začelje.”


Odgovor

1 komentar

  1. Mika Hakkinen
    CowboyT90 Donator Prikaži

    Izuzetno mi je drago da se Haas odljepio sa dna. Bravo za K-Maga.



    6
    6

    0

Stvaramo uspomene zajedno!

Formula 1 je najbrže rastući sport na planetu, a Pulsmedia najaktivniji hrvatski sportski portal.

Kontaktiraj nas

Medijska prava

Sve fotografije vlasništvo su ekipa Formule 1 ili Pirelli media centra.

© Pulsmedia, guramo od 2015.