Dnevna zagonetka
Dnevna zagonetka

Krack: Po prvi put ove godine vidimo osmijehe na licima naših ljudi

Ante Vetma

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Najnovije s foruma

Forum portala je otvoren samo za članove. Molimo, registrirajte se.

Krack: Po prvi put ove godine vidimo osmijehe na licima naših ljudi

Ante Vetma

Šef Aston Martina Mike Krack kaže da je s devetim kvalifikacijskim mjestom Sebastiana Vettela po prvi put vidio osmijehe na licima svojih kolega unutar ekipe.

Oni su došli u Imolu u nadi da će napokon ove sezone ući u posljednju kvalifikacijsku rundu, nakon što su u Australiji, Saudijskoj Arabiji i u Bahreinu imali utrke za zaborav.

“Kao što možete zamisliti – ovo je za nas veliki poticaj. Jučer sam prvi put vidio nasmiješena lica u garaži. Mislim da je bilo lijepo uživati u tome, ali danas je novi dan.”

“Problemi neće nestati preko noći. Morate uživati u trenutku kad je prikladno vrijeme za to.”

Njihov šef za performanse Tom McCullough kaže da je Imola pravo olakšanje nakon teškog vikenda u Melbourneu:

“Jednostavno nam treba više krugova. Trebaju nam dva čitava bolida, a oba vozača su uspjeli odraditi baš to. Učili su cijelo vrijeme. Uvjeti nisu išli nama na ruku, ali je tako bilo za puno drugih ekipa.”

“Mislim da je jučer bio jedan od dana kad morate biti u pravo vrijeme na pravom mjestu i odraditi čiste krugove.”

“U posljednjoj rundi Seb nije odradio čisti krug. U bolidu je definitivno bilo više potencijala, tako da smo malo frustrirani zbog toga. Svejedno, lijepo je biti frustriran u trenutku kad imamo jedan bolid u Q3, a oba su prošla u Q2.”

“Nismo to uspjeli dosad ove godine, tako da smo definitivno izgledali kompetitivnije u ovim uvjetima.”

Krack je zaključio da neće biti lako zadržati devetu poziciju za Vettela:

“Ne vjerujem da je bolid toliko brz da bude tamo gdje ga je plasirao. Naravno, to ne znači da ćemo se predati.”

Zadnji donatori:
Vordas
zekohonda

Patreoni:
lukarak
Become a Patron!

Bok , F1puls autori su dosad napisali 10061 vijesti i tekstova. Ako cijeniš što radimo svaki dan već 8 godina, podrži nas
💳 kreditnom karticom, PayPalom ili Revolutom.
Više informacija »

Ante Vetma
Pulsmedia autor
4050 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj