Hamilton bolestan, Mercedes kaže da će nastupiti na utrci

Ante Vetma

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Najnovije s foruma

Forum portala je otvoren samo za članove. Molimo, registrirajte se.

Hamilton bolestan, Mercedes kaže da će nastupiti na utrci

Ante Vetma

Lewis Hamilton

Mercedes je opovrgnuo tračeve o mogućem Hamiltonovom propuštanju VN Brazila zbog bolesti. Naime, sada već trostruki svjetski prvak je otkazao pojavljivanje na konferenciji za novinare, a kao razlog je naveo zdravstveno stanje.

Njegova momčad je potvrdila da se Lewis ne osjeća najbolje i da je zbog toga nešto kasnije došao u Brazil, a samim time je promijenjen i raspored sponzorskih obaveza.

“Hamilton neće propustiti utrku,” rekao je Mercedesov glasnogovornik. “Kasni jedan dan, doktor mu je savjetovao da otkaže raniji let, pa je zbog toga propustio konferenciju za novinare danas.”

“Lewis stiže malo kasnije, ali to je sve, nema nikakvih drugih problema.”

Podsjećamo, Britanac nikad nije pobijedio na ovoj stazi, a na njoj je i gubio (2007.) i osvajao (2008.) naslove.

Podrži nas

Zadnji donatori:
wapi
Vordas
zekohonda

Top donatori:
wapi
Jester
Crash

F1puls autori su dosad napisali 9493 vijesti i tekstova. Ako cijenite što radimo svaki dan već 7 godina, podržite nas
💳 kreditnom karticom, PayPalom ili Revolutom.
Više informacija »

Ante Vetma
Pulsmedia autor
3817 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj