Dnevna zagonetka
Dnevna zagonetka

Ricciardo: Još sam euforičan zbog rezultata u Melbourneu

Ante Vetma

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Najnovije s foruma

Forum portala je otvoren samo za članove. Molimo, registrirajte se.

Ricciardo: Još sam euforičan zbog rezultata u Melbourneu

Ante Vetma

Daniel Ricciardo kaže da McLaren mora graditi budućnost na momentumu iz Melbournea gdje su on i timski kolega završili na šestoj, odnosno petoj poziciji.

Ricciardo je u Bahreinu očajno krenuo u sezonu s 14. pozicijom, a u Saudijskoj Arabiji se morao zaustaviti na stazi dok je bio na 11. mjestu.

McLaren je u Australiji izgledao kudikamo bolje, a Ricciardo se nada da će se taj trend nastaviti:

“Još uvijek sam euforičan zbog dobrog rezultata ispred domaće publike u Melbourneu.”

“Nadamo se da možemo zadržati momentum uoči Imole. Ovdje ćemo ponovo imati sprint format, što znači da je sve moguće ako budemo marljivi i nastavimo napredovati. Moramo izvući sve iz bolida.”

“Tehnički gledano ovo je teška i tečna staza. Bit će zanimljivo vidjeti kako će se ovdje ponašati novi bolidi. Prošle godine smo u Imoli imali lijepu berbu bodova, što znači da se nadam da možemo to ponoviti i ove sezone.”

“Vikend u Melbourneu je definitivno bio korak unaprijed, ali još je dalek put do cilja gdje u konačnici želimo biti.”

Emilia Romagna Grand Prix

04 VN Emilia-Romagne

22.04.2022. - 24.04.2022.

1. trening 13:30
2. trening 12:30
Sprint 16:30
Utrka 15:00

Zadnji donatori:
jenson
zekohonda

Patreoni:
lukarak
Become a Patron!

Bok , F1puls autori su dosad napisali 10063 vijesti i tekstova. Ako cijeniš što radimo svaki dan već 8 godina, podrži nas
💳 kreditnom karticom, PayPalom ili Revolutom.
Više informacija »

Ante Vetma
Pulsmedia autor
4050 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj